Tjen penge på reklamer

Tjen penge på reklamer sammen med MakeLove, og dermed velkommen til vores partner-program. Nedenfor kan du indtaste dine oplysninger under: “Registrer”, hvis du er interesseret i at blive ny partner sammen med MakeLove. Er du derimod allerede registreret partner, skal du logge ind i dit kontrolpanel under: “Log ind”.

Som registreret i MakeLoves partner-program kan du tjene penge hver gang et besøg fra din webside genererer et salg på MakeLove. Vi har et fuldt udviklet partner-program som giver dig mulighed for at vise vores reklamer og tjene penge hver gang din trafik skaber et salg.

Inde i dit kontrolpanel kan du følge med i konverteringsrater, visninger, salg og meget mere. Registrer dig som partner med MakeLove i dag, og tjen penge allerede i morgen.

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål eller trænger til hjælp.

 

Log ind

Registrer

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Bliv partner hos MakeLove

Er du på udkig efter en måde at tjene penge på? For hvis du har et website og er villig til at vise reklamer fra MakeLove, så kan du tjene på hvert salg som din webside generer til MakeLove. Det tager ikke mere end to minutter at tilmelde dig. Udfyld formularen som vises ovenfor til højre. Når du er registreret og logget ind, kan du straks begynde at tjene penge på dit website som partner med MakeLove.

Bestem selv hvilke produkter du sælger

Som partner hos MakeLove vælger du helt selv, hvilke af vores produkter som du ønsker at sælge og modtage en procentsats af. Det er nemt: Find det eller de produkter som vil sælge som MakeLove-partner. Kopier linket i din browser og copy paste det ind i: Generer URL. Nu genereres der en unik URL som du sætter ind på dit website. Hver gang der foretages et salg fra din URL, modtager du en fastsat kommission.

Hvor længe virker min URL?

Din URL som leder til et salg har INGEN udløbstid. Det betyder, at selvom en besøgende klikker på dit link og det ikke leder til et salg umiddelbart, så gælder din URL stadig hvis den besøgende kommer tilbage efter f.eks. 3 dage. Al trafik, der leder til et salg med din unikke URL, får du altså betaling for.

Hvor meget kan jeg tjene pr. genereret salg?

Når du tilmelder dig vores partner-program bliver du godkendt med det samme. Det vil sige, at du med det samme kan begynde at tjene penge. Grundsatsen er 15% pr. salg af et hvilket som helst produkt.

Kan jeg få en højere procentsats?

Ja, det er muligt at opnå en højere procentsats og det sker gemmen validering af dit domænes styrke hos Ahrefs.com. Det er klart, at jo højere Domain Ranking (DR) og URL ranking (UR), des højere en procentsats vil vi kunne være i stand til at give dig. Dernæst kigger vi på din organiske trafik og dit samledes websites værdi målt i organisk trafik. Den øvre bar ligger ret højt, des stærkere et domæne du har tænkt dig at vise vores reklamer fra.

Hvordan udbetales pengene jeg tjener?

Der er to muligheder for at få pengene udbetalt. Den ene metode er gennem PayPal og den anden er gennem udbetaling direkte til din danske bankkonto via bankoverførsel. Vælger du ar få pengene udbetalt gennem PayPal kan du selv anmode om at få pengene udbetalt hver gang du har behov for det. Der eksisterer ikke pt. noget mindstebeløb som skal optjenes før pengene du har tjent kan udbetales. Du bestemmer selv via PayPal. Vælger du at få overført penge til en dansk bankkonto, skal du hver gang anmode MakeLove om at vi skal udføre en betaling til dig.