Bækkenbundskugler er et godt træningsredskab for alle kvinder

Bækkenbundskugler er et godt træningsredskab for alle kvinder

Bækkenbundskugler og elskovskugler er et godt træningsredskab for alle kvinder

Benwa Balls, kærlighedskugler, elskovskugler, Geisha Kugler, love balls eller slet og ret bækkenbundskugler. Der findes mange forskellige navne for bækkenbundskugler. Det store fællestræk for bækkenbundskuglerne er, at regelmæssig træning sikrer dig kontrol over musklerne i vagina, og ja, i hele bækkenbunden. Dette indlæg forklarer dig, hvordan du skal anvende bækkenbundskugler og hvordan du vælger bækkenbundskugler

Der er mange kvinder, der oplever, at det er svært at få kontrol over musklerne i bækkenbunden. Specielt efter en fødsel. Det viser sig, at når man forsøger at træne sin bækkenbund, træner man den forkert. Dvs. man fanger slet ikke musklerne i bækkenbunden, men derimod musklerne i balder, lår og mave. Hvis det forholder sig sådan, så er der en åbenlys grund til at du læser med her. Det hele starter med en lille undersøgelse af dig selv for at slå fast om du gør det rigtigt. Dette gør sig specielt gældende, hvis du vitterligt forsøger at træne bækkenbunden, men ikke oplever nogen forbedring overhovedet.

Først skal vi hen og berøre, hvordan du foretager knibeøvelserne: Du skal starte knibeøvelsen omme i numsen, og det skal du fordi de muskler, der er involveret i bækkenbunden er forbundet med musklerne i numsen. Start med at knibe i numsen og før kniberiet frem mod vagina. Nu skal du mærke efter om du kniber både i numsen og i vagina, eller med rette: Bækkenindgangen. Føles det som at du kniber begge steder? Det er så det næste som vi skal have konstateret.

Gør du det rigtigt med bækkenbundskuglerne?

Den letteste måde at afgøre på om du nu også kniber sammen på den rigtige måde, er du stiller dig med den ene fod på en stol. Den anden fod står du solidt plantet med på gulvet. Nu fører du to fingre op i vagina. Kom eventuelt lidt glidecreme på fingrene. Nu starter du så kniberiet omme i numsen og fører kniberiet frem mod vagina eller bækkenindgangen. Mærk nu efter om du kniber sammen om fingrene. Bækkenindgangen vil nemlig trykke sammen om dine fingre.

Sådan træner du med bækkenbundskuglerne

Nu kan du prøve at knibe sammen så hårdt som du overhovedet kan. Prøv så at se om du kan elevere (løfte) bækkenbundens muskulatur opad. Det som du mærker nu er elevatoreffekten, og er du rigtig sej til at træne din bækkenbund kan du tage elevatoren op på første sal. Holde stille. Køre videre til anden sal. Holde stille og køre op på tredje sal og ned igen. Det er det, der er målet for effektiv træning med bækkenbundskugler og det kommer dig selv til glæde og til gavn og ikke mindst din partner.

Når nu du har fundet rytmen i din bækkenbundstræning og konstateret, at du rent faktisk kniber ordentligt sammen med bækkenbundsmusklerne, kan du investere i nogle bækkenbundskugler fra MakeLove. Vores mest solgte bækkenbundskugler er BOBO-bækkenbundskuglerne som du ser her. BOBO kuglerne er old school og ganske udmærkede til at hjælpe dig med en stærkere bækkenbund. Måden du anvender BOBO-bækkenbundskuglerne på er: Tag kuglerne ud af silikonelejet. Smør lidt vandbaseret glidecreme på kuglerne og sæt dem tilbage i lejet. Nu sætter du kuglerne op og følger instruktion som beskrevet ovenfor. Når du bliver rigtig sej, kan du have kuglerne oppe en hel arbejdsdag og træne, elevere og træne lidt mere. Det bedste af det hele? Du får 100 procent styr på din bækkenbund. Og din partner? Din partner vil være ligeså lykkelig som dig, for du får et langt strammere greb, en øget følsomhed for jer begge to, og et langt bedre sexliv.

Bækkenbundskugler, Love Balls, Kærlighedskugler, Benwa Balls og elskovskugler

Der er lige så mange navne for bækkenbundskugler som der er funktioner og virkemåder. F. eks. findes der old school bækkenbundskuglerne som førnævnt. Desuden findes der også elektriske bækkenbundskugler, der kan hjælpe dig med at træne din bækkenbund og som kan fjernstyres af dig selv eller din partner. De elektriske og fjernstyrede bækkenbundskugler bør du ikke starte med, hvis formålet er en strammere bækkenbund til at starte med. For de elektriske bækkenbundskugler tilfører også et stimulerende aspekt og som er næste trin på din vej til en stærkere bækkenbund.

Se eventuelt hele vores shop for bækkenbundskugler og elskovskugler her.

Nikolaj Mackowski