Vi tester den allerlækreste mikro pocket pussy fra NMC og de billigste

billig pocket pussy masturbator

Vi tester den allerlækreste pocket pussy fra NMC og de billigste

Hvem siger ikke, at en billig pocket pussy kan være god som i supergod? Jeg har i hvert fald på egen hånd (og penis) testet to forskellige pocket pussy. Og jeg må sige til dig, at jeg overrasket over, hvor lækre produkterne er. Jeg købte dem egentligt hjem til MakeLove fordi en af vores konkurrenter har dem, og tænkte ikke så meget over det. Nu da jeg har testet 2 forskellige billig pocket pussy fra NMC er jeg blevet kæmpe fan af dem begge to.

Og det er der en rigtig god grund til. For selvom de er små og ikke syner af meget, når du pakker dem ud så bliver du overrasket. På den rigtig fede måde.

Billig pocket pussy må bestemt være kedeligt

Ja, det skulle enhver tro. Inklusive jeg selv. Jeg købte oprindeligt NMC’s pocket pussy fordi en af vores konkurrenter har dem på sit lager. Det kunne jeg ikke sidde overhørig. Desuden kunne jeg se, at de samtidigt var billige. Og små! Når det er sådan er de sikkert forfærdelig kedelige og ikke værd at spilde tid på. Det skulle vise sig at være helt forkert. De er for lækre at lege med.

Billig pocket pussy – sådan helt objektivt set

NMC har lavet – altså blandt andet – en rigtig mikro version af billig pocket pussy. Den er cirka 11 cm lang og den maks. tilladte diameter på din penis er 6,8 cm. Jeg skal ikke være hellig og påstå, at jeg har verdens største penis. Det har jeg ikke. Den ligger dog heller ikke i den mindste ende. Det er set mindre! Nu giver det ingen mening at printe min penisstørrelse i denne artikel, men jeg kan sige så meget til dig, at jeg ligger i den øvre grænse mht. grænserne for mål som NMC har sat. Det er ikke engang løgn.

Billig pocket pussy – sådan føles det

Jeg sidder med den lille pakke i hånden og kigger på den. Pakningen er lækker, men meget lille. Da jeg åbner pakken og vender den på hovedet. Ud falder den lille mikro billig pocket pussy. Den er indpakket i medicinsk plastik. Får hurtigt taget plastikken af og sidder med den i hånden. Den virker noget klæbrig den der lille billig pocket pussy. Men det er cool for jeg ved, at TPR-plast godt kan føles lidt svedigt. Det er jo en sammensat art af plastik med forskellige plastiktyper involveret.

Propper fingeren ned i den og tænker: Armen, den er sgu for smal og alt for lille. Skidt med det. Fisker en glidecreme frem fra Just Glide i 20 ml. Jeg trykker rigeligt med glidecreme ud i masturbatoren. Det virker som om, at der ikke rigtig er plads til min bedste ven? Det er der dog, for TPR-plast er ekstremt strækbart. Så det er ikke så svært at “fifle” lillemand ind i den .

Jeg har testet denne mikro billig pocket pussy masturbator fra NMC og jeg må altså tilstå, at jeg er mega fan af produkterne fra firmaet. Det føles virkelig fedt at lege med disse billige pocket pussy. Du bliver ikke skuffet. Det er med garanti. Småt er godt, og det er også tilfældet med de her små pocket pussy fra NMC.

billig pocket pussy masturbator nanette

Tankerne mens jeg leger med pocket pussy

Da det lykkes mig at få min bedste ven ind i denne her pocket pussy, bliver oplevelsen så mange gange bedre. For det første kan jeg glæde mig over, at min penis er over 11 cm i længden (den er 17 cm). Det næste er, at jeg tænker, at sådan her føles det, når jeg har rigtig sex med en kvinde. Men tøv en kende.. Det føles faktisk mere realistisk og meget mere stimulerende med denne her billig pocket pussy? Det føles rigtig fedt, når jeg støder med den. Også fordi jeg kan se, at der rigeligt med plads ovenfor og nedenunder, når den billige pocket pussy er midt på min bedste ven. Så er den altså ikke så lille som jeg går og forestiller mig.

Sammen med store mængder af glidecreme (ca. 2 ml) føles det helt fantastisk at støde med den. Altså, så godt, at det KUN tager mig 3 minutter at gøre det færdigt. Det er sgu bedre end “the real deal”. Beklager, piger. Det er sådan det er.

Denne her Nanette billig pocket pussy masturbator har jeg ikke testet egenhændigt. Det mener jeg nu heller ikke jeg behøver for at give dig et korrekt billede af masturbatoren. Den er stort set som Aggie, bare med et andet greb end billig pocket pussy aggie. Ellers er produkterne stort set sammenlignelige med hinanden.

billig pocket pussy masturbator nanette

Billig pocket pussy – et andet greb

Nanette billig pocket pussy masturbator er stort set den samme som Aggie. Og ikke helt alligevel. For forskellen ligger i sleevets udformning. Nanette er anderledes, for når du trykker på sleevet for at ændre måden, hvorpå stødende føles, føles det altså anderledes end med Aggie. Det skyldes at riller sørger for, at trykket omkring penis fordeles anderledes. Jeg skal ikke kunne sige, hvad du foretrækker. Det må du selv efter bedste evne vide med dig selv.

Billig pocket pussy, hvilken vælger jeg?

Hvis det skal være billigt og superfedt, så skal du vælge enten Aggie eller Nanette masturbator, som er beskrevet i denne artikel. Hvis du allerede nu er bekendt med, hvad du godt kan lide og hvad du kræver af en pocket pussy masturbator så kan du altid med fordel besøge hele vores sektion for pocket pussy her. Der finder du alt som du har brug for. Og måske endda ikke vidste, at der måske er mange produkter som er interessante.

Her kan du læse lidt generelt stof omkring sexlegetøj og pocket pussy. Altså her.