Brug din glasdildo

Brug din glasdildo

Brug din glasdildo

Langt de fleste dildo er fremstillet i super lækre plastmaterialer af polymerer-typen, silikone eller PVC. De traditionelle plastdildoer kan kun i mindre omfang optage eller afgive energi. Optagelse eller afgivelse af energi kan lede til fantastiske orgasmer, og derfor skal du bruge en glasdildo. Glasdildoer er smukke, kommer i forskellige farver og visse kommer endda sammen med en lille bullet vibrator for at intensivere dit orgasmepotentiale

Der er mange fordele indbygget i dildoer lavet af glas. Ikke alene er den smuk, den føles også fantastisk pga. den meget højde tyngde. Den kan ikke indeholde allergifremkaldende stoffer da den jo er lavet af glas. Fordi dildoen af glas er så relativ tung, vil din bækkenbund reagere ved at klemme hårdt omkring glasdildoen. Overfladen på en dildo har en meget lille friktionskoefficient gennem den meget lille overfladeruhed. Det gør at glasdildoen er relativ let at indføre både i vagina eller analt, og husker du anvende en god silikonebaseret glidecreme, bliver dine næste orgasmeoplevelser af en helt anden karakter end med de traditionelle dildoer af forskellige plasttyper.

Opvarm din glas dildo eller nedkøl den

Det mest fantastiske ved glasdildoer er, at netop glas er ekstremt god til at enten optage eller afgive energi. Det betyder, at du kan opvarme dildoen ved at nedsænke den i lunkent eller varmt vand. En god tommelfingerregel er, at glasdildoen ikke skal være mere end 50 grader varm. Hvis du er i tvivl om glasdildoen er opvarmet for meget, så test det ved at lægge den mod dit inderlår eller på din underarm.

Hvis du derimod mere er til kolde onanioplevelser, kan du lægge din glasdildo i fryseren i 15 til 20 minutter. Igen, test temperaturen – kold eller varm – på indersiden af dit lår eller ved at lægge den mod dit underarm inden du begynder at lege med den.

G-punkt Glas Dildo med bullet vibrator

For at maksimere dit orgasmepotentiale kan du foruden opvarmning eller nedkøling tillige få en G-punkt Glas Dildo med tilhørende bullet vibrator. Det er rigtig smart fordi da glas er et meget stift materiale, vil vibrationerne fra bullet vibratoren forplante sig i glasdildoen og bringe dig yderligere stimulation. Forestil dig en opvarmet eller nedkølet G-punkt Glas Dildo og kom så vibrationerne oveni. Det giver dig muligheden for helt ekstreme G-punktsorgasmer. Og alt sammen til en meget overkommelig pris, hvor alle kan være med. Det er derfor vi siger, at MakeLove er billigt sexlegetøj.

Husk at anvende silikonebaseret glidecreme sammen med din nye glasdildo – især hvis det skal være anal-leg.

Læs mere om materialer i sexlegetøj her.

Nikolaj Mackowski