Danmarks nyeste erotiske sexshop er gratis kondomer

Danmarks nyeste erotiske sexshop er gratis kondomer

Danmarks nyeste erotiske sexshop serverer gratis kondomer under Priden 2017 i en kondombar 

Nikolaj Mackowski, der er ejer af Danmarks nyeste erotiske online sexshop – MakeLove – og Københavns mest populære Gay-natklub, Never Mind Night Club, der ejes af Christian Carlsen, laver en Kondombar under Priden på Nørre Voldgade 2 i København.

– hvad er årsagen til at I vælger at gå sammen og dele gratis kondomer ud under Priden?

Det er vist ingen hemmelighed, at Priden er de homoseksuelles fest og tal fra 2014 viser, at mere end 120.000,00 mennesker deltog i de homoseksuelles officielle gadefest. Det betyder i al sin enkelthed, at der vil være mange mænd, der har sex med andre mænd og på trods af velbehandlede mennesker med Hiv-virus i sig, der ikke kan smitte, mener vi stadigvæk at det at beskytte sig med kondom er supervigtigt, siger Nikolaj Mackowski.

Christian Carlsen supplerer: Førhen fik vi uddelt gratis kondomer af AIDS-Fondet som vi giver til vores gæster på natklubben. Det får vi ikke længere, hvilket egentligt er fjollet. Set i lyset af, at det koster op i mod 130.000,00 kr. om måneden at behandle en Hiv-smittet. Hvor mange kondomer kan man ikke købe for et sådant beløb? Der skal ikke mere end et beskyttet samleje til mellem en Hiv-smittet og en ikke Hiv-smittet før det giver endda rigtig god mening, både samfundsmæssigt og økonomisk.

– det er klart, at der under Priden kommer gæster fra hele verden og det er langt fra sikkert at homoseksuelle fra andre lande end Danmark er så velbehandlede som vi er i Danmark. Erfaringsmæssigt vil mange mænd under Priden have sex – endda ubeskyttet sex – med hinanden, og der vil MakeLove og Never Mind Night Club gerne gå sammen og gøre en forskel, siger Christian Carlsen.

Spørgsmål: Hvordan påtænker I at uddele de gratis kondomer?

Det vi rent praktisk gør under Priden 2017, er, at i og med vi har udendørsservering og 3 baranlæg kørende så sætter vi nogle store cirkulære klistermærker på vores facadevinduer. Det betyder at man udover øl og pølser kan få en passende mængde kondomer udleveret gratis sammen med fadøllene og pølserne. Fadøllene og pølserne er dog ikke med i gratiskonceptet, siger Christian Carlsen.

Spørgsmål: Hvorfra kommer koblingen mellem MakeLove.dk og Never Mind Night Club?

– MakeLove.dk’ ejer Nikolaj Mackowski og Christian Carlsen har i 5 år haft et sikkerhedsmæssigt vagtsamarbejde omkring sikkerheden på natklubben, og efter at jeg (Nikolaj Mackowski) har startet MakeLove.dk, er det kun naturligt at vi fortsætter samarbejdet omkring MakeLove og Never Mind. Det handler i høj grad om, at vi begge er ansvarlige virksomheder indenfor vores respektive forretningsområder og det er vigtigt for os begge, siger Nikolaj Mackowski afslutningsvis.

Ovenstående er i princippet et repost fra Mynewsdesk, hvor pressemeddelelsen blev udgivet den 2.8.2017 af Nikolaj Mackowski og Christian Carlsen. Never Mind Night Club er Danmarks mest succesfulde Gay Night Club i København, og for den sags skyld tillige i hele Danmark. Never Minds ejer Christian Carlsen og ejer af MakeLove Nikolaj Mackowski er nært forbundne gennem et vagtmæssigt samarbejde med et søsterselskab i Mackowski Group Holding, der ejer MakeLove ApS. Det fælles værdigrundlag, der binder MakeLove ApS og Never Mind Night Clubs sammen er en oprigtig interesse i at være ansvarlige virksomheder i hvert vores segment.