Derfor skal du onanere mere på MakeLove

Derfor skal du onanere mere på MakeLove

Derfor skal du onanere mere på MakeLove

Derfor skal du onanere mere på MakeLove, og det skal du fordi det simpelthen giver dig et bedre helbred. Forskere har fundet ud af, at onani – eller orgasmer i det hele taget – bidrager til et bedre helbred. Det er blandt andet også grunden til at MakeLove siger: For et kvalitativ forbedret liv- og sexliv. Læs med her og bliv klogere på onani og dets helbredende effekter.

Det er sundt at onanere og på MakeLove kan du gøre det med billigt sexlegetøj

Vi gør det formentligt allesammen. Onanerer, tager en spiller, triller ærten eller hvad man nu populært kan sige omkring onani for at det holdes på et uhøjtideligt niveau. Når jeg siger, at alle gør det, så er der spørgeskemaundersøgelser, der viser at nogle ikke gør det. Så kan man så stille spørgsmålstegn ved validiteten af sådanne spørgeskemaundersøgelser. Hvor ærlige er respondenterne? Jeg gør det dagligt, min nabo gør det, min kæreste gør det. Hvad med Statsministeren? Eller Paven? Jeg tror alle gør det, og dem, der ikke gør det burde det i hvert fald for forskning viser, at onani styrker vores helbred. Så hvorfor ikke også gøre det med billigt sexlegetøj fra MakeLove? Det behøver ikke være dyrt for at være godt for os.

Kvinde onaner mere

Når du som kvinde får orgasme så sker der en række fysiologiske fænomener: Livmoderen får det bedre fordi livmoderhalsen åbnes og væsker “skylles” rundt. Det betyder, at eventuelle bakterieansamlinger får en mulighed for at blive skyllet ud sammen med væske, der produceres under en orgasme. Det samme gør sig gældende for eventuelle bakterier ophobet i urinrøret. De skylles også væk sammen med eventuelle uvelkomne bakterier og det kan samlet set forhindre sygdomme forårsaget af uønskede bakterier. Derfor bør du som kvinde have mere og bedre sex, der giver dig nogle sanselige orgasmer sammen med din partner. Og har du ikke en partner, bør du tilfredsstille dig selv mere enten manuelt eller med sexlegetøj. Det giver dig et bedre liv- og sexliv og forbedrer din almene sundhedstilstand.

Kvinder får en stærkere bækkenbund af orgasmer

Når du som kvinde får en orgasme vil dine muskler i bækkenbunden kontrahere. Det betyder, at musklerne i bækkenbunden trækker sig sammen og muskler, der arbejder styrkes helt automatisk og nyt muskelvæv kommer til. Derved bliver du stærkere i bækkenbunden. Det er godt for for både dig og din partner. En stærkere bækkenbund giver dig også en øget følsomhed, en større lydt til sex og samtidigt kan du præstere et fastere greb om din partner. Det er til glæde og til gavn for jer begge. Nu er det jo sådan, at effektiv bækkenbundstræning ikke udelukkende kan foregå gennem repetitive orgasmer. Det vil helt enkelt være for smertefuldt. Så hvordan får du ellers bækkenbundsmusklerne til at kontrahere og derved opnå en bedre kontrol over bækkenbunden? Det gøres bedst med bækkenbundskugler, der også tilhører kategorien af billigt sexlegetøj på MakeLove. Bækkenbundskugler kaldes også for elskovskugler, lystkugler, Benwa Balls, Love Balls og mange andre kærlige ord. Læs eventuelt mere om træning med bækkenbundskugler i vores guide her.

Onaner bare, mand!

Mænd har også en klar fordel ved at ejakulere, og den mest evidente fordel ved at mænd onanerer er selvfølgelig sædafgangen. Sædafgangen hos mænd giver nemlig ifølge forskerne prostataen mulighed for at komme af med uønskede bakterier, der ellers kunne have en kræftfremkaldende effekt. Så af alene af den årsag skal du bare onanere, mand!

Fælles fordele ved onani for mænd og kvinder

Der en række fordele ved onani som både mænd og kvinder deler med hinanden. Forsker påpeger nemlig, at onani kan nedsætte risikoen for type 2-diabetes. Det er naturligvis klart, at en øget sportslig aktivitet er langt det bedste, men onani har altså en positiv effekt målt op imod inaktivitet. Ved onani udløses endorfiner i hjernen, og endorfiner er et morfinlignende stof og skal angiveligt være medhjælpende til at din risiko for depression nedsættes betragteligt, ifølge forskerne. Endorfiner er samtidigt hjernens belønningsstof. Tesen er, at endorfiner udskilles fordi de skal opfordre os til at gøre noget mere – det vi nu gør – fordi det er godt for vores overlevelse. Det giver da god mening? Endeligt udskilles mere kortisol, der forbedrer og styrker immunforsvaret. Konklusionen er altså, at onani er godt for både dig og for mig.

Derfor skal du onanere mere på MakeLove.

Læs eventuelt artikler om sexlegetøj her.


Nikolaj Mackowski