Find din penisring

Find din penisring

Find din penisring

Der findes et væld af penisring til mænd. Langt størstedelen er fremstillet i meget elastisk silikone. Find din penisring ved at læse mere her om de forskellige penisringe, der findes på MakeLove. Vi har penisringe i silikone, og forskellige metaller. Der findes deciderede penisringe ligesom der findes penisring med vibrator og endda roterende penisringe som også din partner får glæde af.

Et fælles udgangspunkt for alle typer af penisringe er, at penisringens hovedformål er at sørge for at blodet i svulmelegemerne forbliver i svulmelegemerne. Således sikres det, at penis forbliver hårdere, længere og tykkere under hele tiden med anvendelse. Desuden bidrager anvendelse af penisringe til, at du oplever en øget sanselighed, og en markant bedre evne til at holde udløsningen tilbage. Der er rigtige mange og gode fordele ved at anvende en penisring. Både som supplement til onani såvel som til sex sammen med din partner.

Hvis vi starter med den første type af penisringe, så tager vi et kig på den helt almindelige penisring. Den er helt ukompliceret og består af en ring i passende diameter og er som oftest fremstillet i silikone. Den sættes ned over penis i erigeret tilstand. Penisringens fornemmeste formål er at hindre tilbageløb af blod fra svulmelegemerne. Den er helt ideel at starte med. Du kan klikke her for at se de helt almindelige penisringe på vores sexshop. Der er dog også en penisfælde og også penisring til at spænde om både penis og kugler på samme tid. Det kommer vi dog til senere.

Find din penisring – med vibrator

Den næste penisring vi tager under behandling er penisringe med vibrator. Penisringe med vibrator tjener hele 3 formål på en og samme tid: 1. at sørge for en hårdere erektion. 2. at sørge for at vibrationerne stimulerer dig og din penis. 3. at sørge for, at også din partner bliver stimuleret af vibratoren hver gang du støder dybt nok til at vibratoren kommer i berøring med din partners intime områder. Der findes forskellige modeller og typer og du kan se udvalget af penisringe med vibrator ved at klikke her.

Penisring til penis og kugler

Når du er blevet lidt mere øvet kan du med fordel begynde at anvende en penisring med en passende diameter i stål eller i aluminium. Penisring, der er designet til både at være penisring og ring til kuglerne skal have en passende diameter. Som oftest større en 5 cm fordi de skal sidde tæt om kugler samtidigt med at sidde fat omkring penis. Det kræver en del erfaring at give sig i kast med en penisring til kugler og penis i metal, fordi penisringen ikke sådan umiddelbart lade sig komme af når penis er erigeret. Til gengæld vil du opleve en intensiveret nydelse og sanselighed med sådanne kombinerede penisringe. Et godt eksempel på en penisring af metal til penis og kugler kan du se ved at klikke her. Den kan naturligvis anvendes som “stand alone”-penisring. Hvis du altså fra naturens side er i besiddelse af en vældig tyk penis. Det er dog langt de færreste af os, der er så heldige.

Screamning Georgia Roterende Penisring

En langt mere sofistikeret version af penisringen er Screamning Georgia Roterende Penisring. Den sørger for alt det det den almindelige penisring gør, plus den stimulerer din partner med et roterende børstehoved. Og ja, den er genopladelig og meget støjsvag. Anvender du Screamning Georgia sammen med rigelige mængder af glidecreme er I begge godt på vej til en helt og aldeles “mind blowing”-oplevelse. Se den famøse penisring her.

Hvor længe må jeg bruge en penisring

Det er ret individuelt hvor længe du må og kan bruge en penisring. Du bør under alle omstændigheder ikke anvende en penisring mere end 30 minutter og du må under ingen omstændigheder anvende en penisring udover din smertegrænse eller hvor dit penishoved begynder at blive misfarvet. En misfarvning kan antyde en begynde koagulation af blodet og så skal den altså af i en fart. Det vigtigste er, at du føler ordentligt efter på dig selv. Føler du ubehag eller direkte smerte, skal penisringen af. Det er også værd at tage med i betragtningen, at jo mere du anvender din penisring, des mere fortrolig bliver du med den og dens virkemåde. God fornøjelse med din udforskning af penisringe.

Nikolaj Mackowski