Find og køb din Satisfyer klitoris stimulator

Find og køb din Satisfyer klitoris stimulator

Find og køb din Satisfyer klitoris stimulator

Find og køb din Satisfyer klitoris stimulator på MakeLove. Satisfyer er et ekstraordinært lækkert onaniprodukt til kvinder, der virker via trykbølge-teknologi. Imodsætning til de mere traditionelle klitoris stimulatorer, der fungerer gennem mekanisk påvirkning af klitoris. Onaniprodukterne fra Satisfyer er intet mindre end bedste onaniprodukt i 2016 og er desuden vinder af Reddot Award i 2017, og det er bestemt ikke uden grund. Læs mere om Satisfyer her og køb din nye Satisfyer på MakeLove.

 

 

Find og køb din klitoris stimulator på MakeLove

Hvordan virker Satisfyer klitoris stimulator?

Satisfyer klitoris stimulatoren fungerer ikke som traditionelle klitoris vibratorer gør. Satisfyer’en fungerer nemlig gennem trykbølger og massageteknologi, der ikke indbefatter vibrerende bevægelser. I stedet for er klitoris stimulatoren fra Satisfyer designet til at blive lagt oven på klitoris, hvorefter du trykker dig igennem de 11 forskellige muligheder for stimulering af klitoris. Du skal ikke engang bevæge stimulatoren. Den er designet til at blive liggende mens du stimuleres. Alt afhængig af, hvor følsom din klitoris er vil Satisfyer’en kunne være en voldsom oplevelse. Dog kan du nemt finde en anden placering end direkte på klitoris og opnå en lige så stor nydelse med klitoris stimulatoren fra Satisfyer.

Satisfyer Pro Penguin klitoris stimulator

Satisfyer og den lille pingvin

Satisfyer-kollektionen kommer i 5 forskellige udgaver. Den mest kære og allermest uhøjtidelige er den lille pingvin-lignende klitoris vibrator. Den har da også fået navnet Satisfyer Pro Penguin. Den lille pingvin er som sagt en uhøjtidelig version af Satisfyer-kollektionen og selvom den er nuttet og kær, er den faktisk meget ergonomisk korrekt udført. Håndtaget (altså pingvinens mave) er afrundet i bløde kurver og kontrolknapperne er flyttet om på maven. Det betyder, at du let og behændigt kan finde en af de 11 pulserende mønstre der passer bedst til dig. Pingvingen er i øvrigt 100 % vandtæt så den enten kan bruges under bruseren og endda nedsænket i badekarret.

I forbindelse med anvendelse af Satisfyer Pro Penguin anbefaler vi, at du anvender glidecreme på Satisfyer’en og på klitoris. Årsagen er, at et let lag af glidecreme mellem mundstykket og klitoris kan forstærke den sanselige og pirrende effekt.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Klitoris Stimulator

Find og køb din Satisfyer klitoris stimulator – orgasmegaranti

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det sandt, at Satisfyer klitoris stimulator kommer med en indbygget orgasmegaranti. Fordi det er klart, at kvinder, der normalt ikke har problemer med at få orgasme får et kæmpe udbytte af denne revolutionerende nyskabelse. Det er dog endnu mere klart, at netop kvinder, der oplever problemer med at få orgasme – i næsten 100 % af tilfældende – vil kunne få en orgasme med Satisfyer klitoris stimulator. Endda op til flere i træk. Det er dog ikke alt for i og med at Satisfyer klitoris vibratoren ikke udøver en mekanisk påvirkning på klitoris, vil langt størstedelen af kvinder opleve at ømhed i klitorisområdet efter en orgasme er nærmest ikke-eksisterende. Det er vildt og du skylder dig selv en himmelsk oplevelse med din foretrukne Satisfyer-model. Besøg eventuelt Satisfyer’s officielle websted her.

Nikolaj Mackowski