handelsbetingelser for Makelove

Generelle oplysninger

MakeLove ApS
Kornmarksvej 20, 1. sal.
DK-2605 Brøndby

Telefon: 71 99 88 91
E-mail: info@makelove.dk

CVR: 37 44 37 35

MakeLove ApS ejes med 100 % af Mackowski Group Holding S.M.B.A. CVR: 35 41 18 79

Betalingsmuligheder

MakeLove ApS tilbyder flg. muligheder for betaling:

  • Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, JCB, VISA Electron og Diners Club
  • Mobilepay
  • ViaBill
  • Bankoverførsel

Ved anvendelse af betalingskort vil beløbet ikke blive trukket før varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du IKKE sikret af indsigelsesordningen.

Bankforbindelse

Nykredit Bank A/S
Reg.nr.: 8117
Konto: 000 406 133 5

Såfremt MakeLove ikke har modtaget din betaling indenfor 5 bankdage ved overførsel, annulleres din ordre.

Levering

Alle produkter leveres med PostNord, og alle priser på MakeLove er eksklusive fragt, der starter fra kr. 25,00 ved levering til pakkeboks efter eget valg.

MakeLove yder gratis fragt ved varekøb over DKK 300,00 med levering til nærmeste posthus/pakkeboks.

Levering til hjemmeadressen koster altid kr. 45,-.

Hvis du bestiller inden 14:00 på hverdage, afsendes varerne samme dag. Varer bestilt i weekender og på helligdage, afsendes førstkommende hverdag.

Leveringstiden ligger i intervallet 1-3 dage regnet fra bestillingsdatoen.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Fortryder du i intervallet 15-30 dage, har du ret til en begrænset returnering. Du skal give os besked på info@makelove.dk og i emnefeltet skrive: Fortrydelse og herefter din begrundelse herfor.

Du fortryder ikke ved at nægte modtagelse eller ved at undlade at afhente din bestilte vare på postafhentningsstedet.

Returnering af varer

Det er et krav, at du uden unødig ophold og senest på fjortendedagen retursender de varer du fortryder købet af. Det er din forpligtelse som forbruger at afholde returforsendelsesomkostningerne ligesom det er dit ansvar, at MakeLove rent faktisk modtager returforsendelsen rettidigt. Såfremt du tilbageleverer varer i brudt original emballage, eller helt undlader at retursende varer i originalindpakning, kan dette faktum muligvis udgøre en betragtelig værdiforringelse.

Varer undtaget for fortrydelsesretten

Nedenfor nævnte varer er fritaget for fortrydelsesretten:

Såfremt varer er omfattet af sundhedsbeskyttende eller andre foranstaltninger, der ikke egner sig til returnering.

Således bortfalder fortrydelsesretten, såfremt du bryder forsegling eller tager varer i anvendelse, der ikke egner sig til gensalg af hygiejniske årsager.

Varens tilstand ved returforsendelse

Du hæfter personligt for anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens brug eller beskaffenhed. Du kan gennemse varens art, funktions- og virkemåde, men du kan under ingen omstændigheder tage varen i brug, da der er betragtelige sundhedsrisici ved et eventuelt videresalg af varer, der rent fysisk er taget i brug. Såfremt varen er prøvet, udover rimelig undersøgelse, vil det ultimativt betyde, at du får meget lidt, eller slet ingen penge retur, da varen bedst egner sig til bortskaffelse.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Hvis du fortryder dit køb, og ellers i øvrigt ikke har overtrådt nogle af de ovenstående betingelser, får du det fulde beløb tilbagebetalt. Foreligger der beviseligt en værdiforringelse, fratrækkes værdiforringelsen det indbetalte beløb.

Gør du brug af din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi alle beløb som du har indbetalt til os, inklusive leveringsomkostninger, hvis og såfremt du har anvendt den billigste leveringsform (fx til pakkeboks). Har du valgt en anden levering, der er dyrere, refunderes udelukkende differencen på din selvvalgte leveringsform minus levering til pakkeboks. Du skal sende retur uden unødig ophold, og allersenest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde købsaftalen. Beløbet som du har indbetalt tilbageføres med samme betalingsmiddel som benyttet ved det initiale køb, medmindre du har accepteret noget andet.

Vi tillader os at tilbageholde betalingen i sin helhed, indtil vi har fået registreret varen som returværende.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortryder du købet, skal varen sendes til:

MakeLove ApS
Kornmarksvej 20, 1
2605 Brøndby

Du mister din fortrydelsesret såfremt du;

  • bryder forseglingen på produkter, som af sundheds- eller af hygiejnemæssige årsager ikke egner sig til at blive returneret.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

MakeLove ApS
Kornmarksvej 20, 1
DK-2605 Brøndby

Når du returnerer varen, beder vi dig beskrive problemet så detaljeret som overhovedet muligt, så vi har en chance for at replikere en eventuel fejl eller mangel.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker afsendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Når du handler med MakeLove ApS, registrerer vi visse basisoplysninger omkring dig, der er nødvendige for, at vi kan levere varerne til dig. De oplysninger vi registrerer er: Navn, adresse, telefonnummer, by og E-mail. Vi gemmer ikke betalingskortoplysninger da det er vores PSP, der håndterer og behandler disse oplysninger på vegne af os.

Personoplysningerne opbevares i 5 år hos MakeLove ApS, hvorefter oplysninger slettes. Dine personoplysninger videregives ikke, eller sælges heller ikke til uvedkommen anden- eller tredjepart. Den dataansvarlige på https://makelove.dk er direktør Nikolaj Florentz Mackowski.

Når du har købt en vare hos os, vil vi udsende en opfølgende e-mail, hvori vi opfordrer dig til at foretage en bedømmelse på MakeLove’s produktside. Denne mail udsendes i intervallet 10-14 dage efter du har gennemført dit køb. Der er ingen pligt til at udfylde en anmeldelse af produktet, og der udsendes ikke mere end den ene mail, uanset om vi modtager din anmeldelse af produktet eller af de købte produkter. Hvis du udfylder en anmeldelse på produktsiden, deltager du automatisk i en aftermarket-konkurrence, hvor du kan vinde en kuponkode til at købe varer på MakeLove for DKK 1000,00.

Som registreret køber/kunde hos MakeLove, har du altid ret til at få indsigt i, hvilket oplysninger vi har registreret om din person. Du har også ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Disse rettigheder er reguleret i persondataloven, og al henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@makelove.dk att.: IT-afdelingen.

Klageadgang

Hvis du vil gøre indsigelse over dit køb, skal du rette henvendelse til info@makelove.dk att.: Klager. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive din klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Er du forbruger i Danmark, klik her.

Er du forbruger i andet land end Danmark, kan du klikke her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.6.2019