nikolaj mackowski

Nikolaj Mackowski
MakeLove

Nikolaj Mackowski: Jeg er ekstremt fascineret af sexlegetøj og alt det, der ligger midt imellem. Jeg ser ikke sexlegetøj som en erstatning for kærlighed og sex. Jeg anser sexlegetøj for den ekstra dimension, der gør det hele lidt frækkere og giver store og lækre sexoplevelser. Uanset om du er single eller i et parforhold er MakeLoves udvalg af sexlegetøj perfekt. Jeg står for produktbeskrivelser, opdateringer, SEO og meget mere. Om jeg selv anvender sexlegetøj? Ja! Jeg er stor fan af Fleshlight og Pocket Pussy og har ret mange hjemme i soveværelset. Eller det vil sige i på toilettet i toiletskabet.

Jeg driver MakeLove alene og derfor kan det nogle gang knibe, hvis du ringer ind til mig og forventer et hurtigt svar. Sagen er nemlig den, at jeg arbejder fuldtid som souschef ved siden af MakeLove.dk. Jeg driver også Bluesecure Danmark ApS som er et vagtfirma.

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig med sexlegetøj.

 

Hvem er makelove?

MakeLove er Nikolaj Mackowski som den primære og drivende kraft. Idéen til MakeLove opstod allerede tilbage i 2008 i det sydlige Sverige sammen med Lene Cecilie Andersen. Først i maj 2017 tog vi det egentlige spadestik til at realisere drømmen: Drømmen om, at billigt, funktionelt og veldesignet sexlegetøj skal være allemandseje. Sexlegetøj behøver ikke koste en formue. I dag er sexlegetøj i langt de fleste tilfælde fremstillet i Fjernøsten. Jo, det kan være designet i Sverige, USA, Canada eller Tyskland. Det ændrer bare ikke på, at langt størstedelen er fremstillet i Fjernøsten. Fjernøsten producerer selv sexlegetøj af meget høj kvalitet og i særdeleshed i et nutidigt design. Funktionaliteten og den måde det bringer tilfredsstillelse og glæde på er den samme som det meget dyre sexlegetøj i kendte mærkevarer. Nikolaj Mackowski siger: Det behøver slet ikke være sådan. Less is more! Vores mission er at sælge sexlegetøj af høj kvalitet billigt. Sådan bliver det ved med at være. Det er af den simple grund, at det er det vi brænder for i MakeLove.

 

makeloves vision

MakeLoves vision er at være den foretrukne leverandør af billigt sexlegetøj af højest mulige kvalitet i hele Norden. Det er vores hensigt og intention, at vores brand bliver kædet sammen med massive besparelser på sexlegetøj og at MakeLove er det rigtige sted at starte sin søgen efter sexlegetøj.

MAKELOVES MISSION

Gennem nøje udvalgte samarbejdspartnere i primært Fjernøsten at tilvejebringe sammenligneligt sexlegetøj i mindre kendte mærker, der til enhver tid matcher op i mod de meget dyre til en pris, hvor selv studerende og pensionister kan være med uden dyre forbrugslån. At udfordre tendensen om, at sexlegetøj skal være fra en meget kendt mærkevareproducent. Vi vil overbevise omverdenen om, at sexlegetøj ikke eksplicit hænger sammen med tusindvis af kroner. Mindre kan gøre det og vi mener, at less is more.