nikolaj mackowski

Nikolaj Mackowski
MakeLove

Nikolaj Mackowski: “Jeg er fascineret af hvordan sexlegetøj kan bringe ekstra nydelse ind i livet. Jeg er ligeledes fascineret af, at sexlegetøj til par kan genfinde spændingen og intimiteten i ellers monotone forhold. Jeg har skabt MakeLove fordi det har været en drøm for mig siden slutningen af 2008. Det er mit inderlige håb, at MakeLove kan bidrage til et forbedret sexliv gennem sexlegetøj.” Mine favoritter er: CJAY, Tenga og Handjob Cuppen.

 

Lene Andersen
Designer

Lene Cecilie Andersen er MakeLoves designer. Lene er uddannet grafisk designer fra Oslo School of Arts i Norge. Lene Cecilie Andersen er ansvarlig for udseende og grafik sammen med Nikolaj Mackowski. Lenes arbejde består i at udvikle MakeLoves generelle design og sørger for, at MakeLove altid er opdateret og indbydende for dig som besøgende. Lene er desuden ansvarlig for, at vores designmanual altid er up-to-date. Lenes favoritkategori på MakeLove er lingeri til kvinder.

 

Hvem er makelove?

MakeLove er Nikolaj Mackowski som den primære og drivende kraft. Idéen til MakeLove opstod allerede tilbage i 2008 i det sydlige Sverige. Først i maj 2017 tog vi det egentlige spadestik til at realisere drømmen: Drømmen om, at billigt, funktionelt og veldesignet sexlegetøj skal være allemandseje. Sexlegetøj behøver ikke koste en formue. I dag er sexlegetøj i langt de fleste tilfælde fremstillet i Fjernøsten. Jo, det kan være designet i Sverige, USA, Canada eller Tyskland. Det ændrer bare ikke på, at langt størstedelen er fremstillet i Fjernøsten. Fjernøsten producerer selv sexlegetøj af meget høj kvalitet og i særdeleshed i et nutidigt design. Funktionaliteten og den måde det bringer tilfredsstillelse og glæde på er den samme som det meget dyre sexlegetøj i kendte mærkevarer. Nikolaj Mackowski siger: Det behøver slet ikke være sådan. Less is more! Vores mission er at sælge sexlegetøj af høj kvalitet billigt. Sådan bliver det ved med at være. Det er af den simple grund, at det er det vi brænder for i MakeLove.

 

makeloves vision

MakeLoves vision er at være den foretrukne leverandør af billigt sexlegetøj af højest mulige kvalitet i hele Norden. Det er vores hensigt og intention, at vores brand bliver kædet sammen med massive besparelser på sexlegetøj og at MakeLove er det rigtige sted at starte sin søgen efter sexlegetøj.

MAKELOVES MISSION

Gennem nøje udvalgte samarbejdspartnere i primært Fjernøsten at tilvejebringe sammenligneligt sexlegetøj i mindre kendte mærker, der til enhver tid matcher op i mod de meget dyre til en pris, hvor selv studerende og pensionister kan være med uden dyre forbrugslån. At udfordre tendensen om, at sexlegetøj skal være fra en meget kendt mærkevareproducent. Vi vil overbevise omverdenen om, at sexlegetøj ikke eksplicit hænger sammen med tusindvis af kroner. Mindre kan gøre det og vi mener, at less is more.