I hvilke situationer bør man anvende glidecreme og hvorfor

I hvilke situationer bør man anvende glidecreme og hvorfor

I hvilke situationer bør man anvende glidecreme og hvorfor

Glidecreme finder anvendelse i mange forskellige situationer når vi har sex, og det er uanset om vi har sex med os selv, altså onani eller om vi har sex med vores partner. I dette blogindlæg vil jeg komme ind på de forskellige typer af glidemidler. Det er ligeledes intentionen at du finder svar her, hvis du går og undrer dig over hvilken glidecreme du skal anvende.

Helt grundlæggende tjener glidecreme et helt specifikt formål: Nemlig at reducere friktionen. Jo lavere friktionskoefficient, des mere glidende og behageligt vil samleje eller onani opleves. Det giver da rigtig god mening ikke sandt? Hvis vi nu tager udgangspunkt i at du som f. eks. ældre kvinde er kommet i den alder, hvor den naturlige produktion af sekret under ophidselse er faldet eller ikke eksisterende, så er en vandbaserede glidecreme et godt hjælpemiddel. Endda en god substitution for den manglende egenproduktion. Når talen falder på analsex er der lidt flere indlysende muligheder; nemlig vandbaserede glidecremer og så de silikonebaserede glidecremer. Hver af de nævnte har deres specielle egenskaber.

Den vandbaserede glidecreme

Vandbaserede glidecremer som f. eks. Just Glide er en god og neutral glidecreme som du kan anvende under langt det fleste forhold. Dvs. Just Glide-glidecreme er god til onani med alle vores onaniprodukter til både mænd og kvinder. Den egner sig tillige godt til både “almindelig” sex og endda også vil analsex. Uden eller med kondom. Desuden kan glidecremen fint anvendes til onani, hvor du i det store hele bare anvender dit personlige sexlegetøj, nemlig klør fem. Vandbaseret glidecreme har dog et lille bitte aber dabei: Vandbaseret glidecreme vil som en funktion af anvendelsesområde, saft og kraft enten fordampe, blive absorberet af din krop og derved miste den smørende effekt. Det betyder i al sin enkelthed at du i stigende grad kontinuerligt skal tilføje glidecreme as you go for at vedligeholde det lave niveau af friktion. Derudover er flere typer af vandbaseret glidecreme tilsat beroligende og lindrende ingredienser som fx nelliker eller andre naturlige indholdsstoffer, der sikrer dig en gnidningsløs og smertefri elskovsoplevelse. Vandbaserede glidecremer egner sig udmærket til anvendelse sammen med kondomer af enhver art. Vandbaserede glidecreme kan tillige være tilsat f. eks. jordbærsmag og det går fint at spise glidecremen.

Den silikonebaserede glidecreme

Den silikonebaserede glidecreme kan alt det som du lige har læst omkring den vandbaserede glidecreme. Og så kan den lige lidt til. Som du lige har opdaget, så vil vandbaseret glidecreme tørre ud som en funktion af tiden du anvender den i samt det faktum, at din krop vil optage en del af glidecremen. Det forholder sig ikke sådan med den silikonebaserede glidecreme. Fordi den er silikonebaseret vil dens stamina sørge for, at du er glidende langt længere tid end den vandbaserede glidecreme er det. Den silikonebaserede glidecreme er god til alt slags sexlegetøj og særdeles anvendelig til analsex fordi den holder meget længere end den vandbaserede glidecreme gør det. Og så skal det også nævnes at silikonebaserede glidecremer generelt er specielt egnede til analsex fordi de har de her førnævnte naturlige tilsætningsstoffer som f. eks. nelliker, der virker afslappende etc.

Cremer til onani

Cremer til onani? Ja, du tænker nok at det er noget anderledes noget. Og ja, det er anderledes hvis du anvender vaseline, creme eller sæbe til at onanere med. Swiss Navy har produceret en glidecreme specielt udviklet til onani, uanset om man er mand eller kvinde. Produktet til onani fra Swiss Navy kan du se ved at følge linket her. Det giver en ultimativt bedre onanioplevelse og det jo det, det hele handler om? Du fortjener den bedste oplevelse, og det kan produktet fra Swiss Navy hjælpe dig med.

De oliebaserede glidecremer

De oliebaserede glidecremer er normalt ikke noget som MakeLove anbefaler brugen af. I virkeligheden lagerfører vi faktisk slet ikke oliebaserede glidecremer, og det er der en grund til: Oliebaserede glidecremer kan beskadige latexkondomer og dermed gøre sex usikker. Ligeledes vil oliebaserede glidecremer være mere besværlige at fjerne/rengøre fra dit sexlegetøj efterfølgende. Når vi lægger det sammen, er vores konklusion at oliebaserede glidecremer ikke rigtigt bidrager med noget som de vandbaserede- eller silikonebaserede ikke klarer. Sexlinien siger lidt om glidecremer, der er oliebaserede her.

Epilog

Du skal altså træffe dit valg af glidecremer ud fra helt simple parametre. Vandbaseret glidecreme: God til “almindelig sex” og alt slags sexlegetøj. Let at rengøre. Fordamper og bliver optaget af kroppen efter en tid. Egner sig til kondomer. Findes med forskellige smage. Silikonebaserede glidecremer: Bedst til analsex pga. glidecremen ikke bliver optaget af kroppen. Lang glidetid. Findes med tilsætningsstoffer (naturlige), der lindrer og letter analsex. Passer fint til kondomer af alle typer.

Nikolaj Mackowski