Hvilken billig dildo skal du vælge

Hvilken billig dildo skal du vælge

Hvilken billig dildo skal du vælge

Hvilken billig dildo skal du vælge? Det spørgsmål har du sikkert tumlet med en del gange, når du sidder på din favorit sexshop og leder efter billige dildoer. Dette blogindlæg handler om sexlegetøj og billig dildo. Billig dildo til kvinder og billig dildo til mænd

Der findes et ocean af billig dildo inde på MakeLove. Faktisk koster vores billige dildoer alt lige fra kr. 59,00 og op til kr. 699,00. Så der findes altså en dildo for enhver smag. Der findes også et hav af forskellige dildoer til både kvinder og mænd. Det er nemlig ikke sådan, at der kun findes billige dildoer, der udelukkende kan anvendes af kvinder. Ej heller findes der en billig dildo, der udelukkende kan anvendes af mænd. Som med alt sexlegetøj kan det anvendes på kryds og tværs, alt efter hvad din egen sexfantasi byder dig.

Billig sexlegetøj og billig dildo

Den mest almindelige dildo som vi lagerfører på MakeLove er den helt almindelig standard dildo. En standard dildo er en dildo i ordets egentlige betydning. Det vil sige, uden vibrationer og designet efter det menneskelige forbillede. Den er som oftest fremstillet i en art af plastik, som oftest ftalatfri silikone, TPE- eller TPR-plast og endda PVC. Lad os kigge på de 3 billigste standard dildoer nedenfor:

1. Boy Simulation Penis

Boy Simulation Penis er den billigste naturtro og billig dildo som vi overhovedet har på MakeLove. Den koster kun kr. 59,00 og den gør det den er bedst til: Simulerer den mandlige penis. Den indeholder ingen elektronik. Den er slet og ret en billig dildo.

2. Realistisk Sugekop Dildo på 21 cm

Den realistiske sugekop dildo på 21 cm er en billig dildo i kategorien realistiske dildoer med sugekop. Denne typer af billig dildoer er et trin op af trappen. Den kan det samme som Boy Simulation Penis. Men alligevel lidt mere: Den kan sidde fast på alle blanke overflader. Håndfri dildo. Denne billig dildo koster kun kr. 129,00.

3. Swirly Curvey Glas Dildo

Glas dildoerne hører også til kategorien: Bilig dildo. Swirly Curvey-dildoen koster kun kr. 99,00 og den kan noget andre dildoer i kategorien ikke kan: Den kan optage og afgive energi. Det vil sige, at du kan varme den op eller køle den ned inden leg. Det tilfører en ekstra dimension til sexlegen.

Billig dildo med vibrator

I samme kategori findes der en billig dildo med indbygget vibrator. Det kan være alt lige den billige dildo med bullet vibrator til den mere avancerede – dog stadig en billig dildo -, der kan både fjernstyres og vibrere efter mange forskellige vibreringsmønstre. Lad os kigge på de 3 i kategorien billig dildo med vibrator:

1. Golden Cudgel Dildo Vibrator

Golden Cudgel Dildo Vibrator tilhører billig dildo, ja, med vibrator. Den er fremstillet i Cudgel, der bedst kan beskrives som blød gele. Dog stadig fast i overfladen. Den koster kun kr. 139,00 og den det samme som en billig dildo. Dog lidt mere. Den kan vibrere efter 10 forskellige vibreringsmønstre. Det er virkelig en billig dildo med vibrator.

2. Alicia Desire Dildo

Alicia Desire Dildo er næste trin indenfor kategorien billig dildo. Den har et spændende design, der er designet til at stimulere dig i vagina og også anal. Den koster kun kr. 219,00 og så kan den noget ingen af de andre kan i kategorien billig dildo: Den har 20 indbyggede vibreringsmønstre. Det er virkelig en billig dildo med vibrator.

3. Her Time Dildo Vibrator

Her Time Dildo Vibrator fra berømte Aphrodisia er kombination af den traditionelle dildo med vibrator og det samtidigt også en G-punkts vibrator. Den afslutter ringen i kategorien billig dildo med vibrator og koster kun kr. 279,00. Den er samtidigt ergonomisk korrekt udført og en ekstrem billig dildo.

Hvilken billig dildo skal du vælge?

Du skal først gøre dig klart, hvilken stimulering du gerne vil opnå. Skal det primært være din egen sexede fantasi, der udløser orgasmerne skal du vælge mellem de traditionelle dildoer uden elektronik. Skal det være en kombination af en billig dildo og vibrator? Så vælg en billig dildo med vibrator.

God fornøjelse med en billig dildo.

 

Nikolaj Mackowski