Hvordan får man en større penis

Hvordan får man en større penis

Hvordan får man en større penis? 4 fantastiske metoder

En hel del mænd stiller sig det essentielle spørgsmål: Hvordan får man en større penis? Det er et godt og relevant spørgsmål, for hvilken mand har ikke stillet sig det spørgsmål gennem tiden eller livet. Det er der mange, der har.

I samme ombæring har en del kunder spurgt os, hvorfor vi i MakeLove ikke lagerfører penis extendere. Det korte svar er, at det er fordi vi ikke tror på, at en penis extender tjener andet formål end at sælge dig et penis fixtur som giver os som sexshop en omsætning, men ikke dig en større penis. Det skal vist motiveres og forklares. Så tillad mig at forklare dig, hvorfor vi ikke kommer til at lagerføre penis extendere.

Hvordan får man en større penis – ikke med en penis extender

Din penis består af væv og mest af alt består din penis af svulmelegemer. Dine foruddefinerede svulmelegemer definerer også, hvor stor din penis kan blive ved seksuel ophidselse. Der er sådan, at når du bliver seksuelt opstemt, så sender din hjerne besked til din penis om, at svulmelegemerne skal fyldes med blod. Når blodet sendes ud i svulmelegemerne sidder der ligeledes en kontraventil, der sikrer, at blodet forbliver i svulmelegemerne sålænge du er seksuelt opstemt. Din krop ved nøjagtig hvilken mængde blod, der skal sendes ud til svulmelegemerne, og det er sådan, at man får en større penis fra slap tilstand af.

Hvordan får man en større penis så? Ja, hvis vi tager penis extenderen så er mekanismen den, at din penis spændes fast mellem to punkter. Nu spænder du så de to punkter så langt fra hinanden som du kan holde til. Indtil smertepunktet nås. Nu skal strækket så holdes indtil du igen kan tåle at spænde din penis extender endnu længere fra hinanden og dermed skal du gradvis strække din penis så den bliver længere og længere. Teorien omkring penis extenderen bygger på samme princip som når du udstrækker dine muskulatur, ledbånd og ligamenter efter sport.

Hvordan får man en større penis – penis extender fortsat

Nu foreligger der en italiensk undersøgelse, der peger på, at penis extenderen virker. Der foreligger også en norsk undersøgelse, der peger på det modsatte og den er udgivet på forskning.no (link i nyt vindue). Det er den vi læner os op ad, når vi siger, at vi ikke tror på penis extenderen. Det er sådan, at man sagtens kan strække muskler og ligamenter, men husker du vi har nævnt, at din penis størrelse afhænger af det blod, der presses ud i dine svulmelegemer? Svulmelegemerne er på forhånd defineret og din krop ved godt, hvor meget blod, der skal derud. Det handler om ligevægt for kroppen. Så, vi siger nej til penis extenderen.

Hvordan får man en større penis – penispumperne

Vi har dog 4 andre metoder som alle involverer 4 forskellige penispumper for at opnå en større penis. Dem kan du se billeder af og klikker du på billederne, bliver du ledt hen til produkterne. Lad se på, hvordan får man en større penis med penispumperne.

Hvordan får man større penis? Den dovne & prisbevidste mand

Den dovne og prisbevidste mand vælger vores billigste elektriske penispumpe kaldet for Vacum Pumpe. Alt man skal gøre er at indsætte penis i slap tilstand i bunden af sleevet og tænde for den elektriske penispumpe. Mens pumpen skaber et vakuum kan du sagtens lege lidt med den. Bevæge den op og ned for at tilføre ekstra simulering. Du vil hurtigt se, at din penis bliver større end normalt. Når du har opnået den ønskede størrelse, trykker du bare på sluk-knappen.
Hvordan får man større penis

Hvordan får en større penis? Super sugeren

Denne penispumpe er den kraftigste som vi har på Makelove.dk. Fordi den er beregnet til at blive anvendt i badet, og fordi den anvender vandteknologi kan den producere et vakuum, som er 30% kraftigere end konventionelle penispumper. Igen, vand er et medie som ikke lader sig komprimere og derfor suger den 30% hårdere end penispumperne som anvender almindelig luft og vakuum som medie. Det er ikke forkert af kalde den for super sugeren.
Hvordan får man en større penis 2

Hvordan får man en større penis? Mega pumpen

Denne penispumpe fra Shots Toys er for manden, der i forvejen har en stor penis og som alle andre gerne vil have endnu større penis. Pumpen er 30 cm lang så den er rigelig lang til alle kendte størrelser af penisser. Den er af den manuelle type med pumpebold. Alt du skal gøre er at indsætte penis i slap tilstand og begynde at pumpe med bolden. Når du har opnået den ønskede størrelse, trykker du på quick-release ventilen og trækker penispumpen af penis igen.
Hvordan får man en større penis

Hvordan får man en større penis? Den dovne kvalitetsbevidste mand

Denne penispumpe fra You2Toys kan det samme som Vacum Pumpen i billede 1. Denne her penispumpe kommer dog med en fjernbetjening for at gøre det ekstra let for dig. Fremgangsmåden er den eksakt samme; du indsætter penis i slap tilstand og tænder for penispumpen på fjernbetjeningen. Så klarer pumpen resten for dig. Også her kan du lege med pumpen ved at føre den frem og tilbage mens din penis vokser i takt med din leg. Hvis du kommer lidt glidecreme på indgangs-sleevet vil det føles dejligere.
Hvordan får man en større penis

Hvordan får man en større penis med penispumperne?

Det er jo hele sagens kerne, nemlig at du skal have en større penis ved hjælp af penispumperne. Og du får en større penis, når du anvender en penispumpe. Man kan opnå mellem 5-15% større penis ved korrekt anvendelse. Din penis bliver tykkere, længere og du vil opleve en større sanselighed. Samtidigt vil du opleve, at du kan holde længere, når du er sammen med din partner eller når du onanerer.  Der sker det, at penispumpen qua det skabte vakuum tvinger mere blod ud i din svulmelegemer end kroppen normalt ville tillade. Hvor stor en penis du kan opnå afhænger af din smertegrænse her og nu. Regelmæssig brug sikrer dig en gradvist større penis hver gang du anvender penispumperne.

Vær dog opmærksom på, at du ikke får en permanent større penis. Du får derimod en større penis inden du skal have sex med din partner eller inden onani.

Hvordan får man en større penis?

Det gør du udelukkende ved anvendelse af en penispumpe.

Gå til kategorien større penis her.