Jeg kan ikke komme kvinde

Jeg kan ikke komme kvinde

Jeg kan ikke komme kvinde

Mange kvinder oplever i mere eller mindre udtalt grad, at det kan være svært for ikke at sige umuligt at opnå orgasme. Selv om du har prøvet alt fra stimulering af vagina, til stimulering direkte på klitoris eller omkring klitoris oplever du stadigvæk, at orgasmen udebliver. Det er frustrerende og hvis ikke det har en selvforstærkende effekt allerede, får det det med tiden. Det bliver ganske enkelt sværere og sværere at opnå en orgasme.

Den gode nyhed er nu, at du langt fra er alene om at opleve at orgasmen udebliver. Studier peger på, at 4-7% af alle kvinder oplever problemer med at få orgasme. Uanset om du er sammen med mange andre kvinder om orgasmeproblemerne, er det frustrerende.

Jeg kan ikke komme kvinde – en sand historie

Maria er en kvinde på 39 år og er selvfølgelig som alle andre kvinder seksuelt aktiv med sin kæreste. Uanset om hun bliver slikket på klitoris, i klitorisområdet, nulret på klitoris, ved siden af klitoris udebliver orgasmen. Det er ikke fordi Maria ikke kan slappe af. Det kan hun mærke at hun gør, så det er ikke det, der er problemet. Det er bare som om, at hun ikke kommer helt op, hvor orgasmen får lov til at udfolde sig og oxytocin og dopamin strømmer ud i hjernen og leverer forløsningen. Den er faktisk udeblevet i alle de år som hun har været sammen med sin kæreste. Til stor frustration for både hende selv, og for hendes kæreste.

Jeg kan ikke komme kvinde – frustrationen

Det man skal forsøge at forstå, er, at det ikke alene er frustrerende for både Maria selv og samtidigt også for hendes kæreste som faktisk føler, at han ikke slår til. Overhovedet. Gør han noget galt? Kan han gøre noget anderledes? Er det nærheden en er gal med? Er det fordi der er for meget porno involveret? I denne historie om Maria er intet af det foregående tilfældet. Maria har bare – som mange andre – svært ved at få orgasme. Dildoer virker ikke, ej heller klitorisvibratorer. Der skulle noget helt andet til.

Jeg kan ikke komme kvinde – en løsning

Marias kæreste købte en Satisfyer klitorisstimulator, primært fordi artikler på nettet indikerede, at kvinder med orgasmeproblemer opnåede orgasme efter cirka 2 minutter. I første omgang troede Marias kæreste slet ikke på produktet. Det lød helt åndssvagt, at et produkt skulle kunne give kvinder med orgasmeproblemer orgasme efter bare 2 minutter. Første gang Maria og kæresten legede med produktet skete der ikke noget revolutionært efter 2 minutter. Det tog dobbelt så lang tid.

Der gik 4 minutter inden Maria fik sin første rigtige orgasme sammen med kæresten. Ja, orgasmen blev produceret af en Satisfyer 2 Next Generation. Det ændrer dog ikke på, at der nu er åbnet op for yderligere orgasmer sammen med kæresten. Og Maria? Maria ser frem til, at orgasmerne for fremtiden – måske – kan forekomme hyppigere sammen med kæresten. Nu er den onde cirkel i hvert fald brudt.

Jeg kan ikke komme kvinde – produkterne

Jeg kan ikke komme kvinde ← klik og se produkterne. Maria er et opdigtet navn og er kendt af MakeLove.

Faktatal kommer fra Sundhed.dk.

SATISFYER