Hvorfor købe onaniprodukter og sexlegetøj til mænd

Hvorfor købe onaniprodukter og sexlegetøj til mænd

Hvorfor købe onaniprodukter og sexlegetøj til mænd

Mange mænd er af den opfattelse at onaniprodukter eller sexlegetøj til mænd er overflødige. Vi hører ofte sætningen: “Jeg har altid brugt klør fem og det fungerer fint for mig”. Bevares, klør fem fungerer stadig fint og det er en hurtig og nem måde at tilfredsstille sin sexlyst på. Så på med porno på computeren eller på mobilen og få det overstået i en fart. Ikke sandt? Det kan du sagtens blive ved med. Vi vil dog påstå, at du snyder dig selv for ekstremt pirrende og sanselige onanioplevelser med nutidens fantastiske sexlegetøj til mænd.

Sexlegetøj til mænd kommer i mange afskygninger og modeller. Hvis vi starter med det mest almindelige sexlegetøjsprodukt til mænd, er det mest oplagt at begynde at tale om fleshlighten. Fleshlighten har mange synonymer som f. eks. gokkemaskine, bollemaskine, suttemaskine, onanisleeve, håndfisse mfl. Ja, man kan sige, at kært barn har mange navne. Det er i hvert fald ikke forkert. Det, der i virkeligheden er tale om er, at der menes en substitution for den kvindelige vagina. Det er der kommet mange bud på fra producenterne af sexlegetøj. I den helt billige ende finder vi MakeLoves Suction Male-onaniprodukt og det er en såkaldt håndfisse for nu at bruge et af synonymerne. Det er fremstillet i TPR-plast, der også kaldes for cyber skin. Det er et meget billigt produkt, og det giver dig muligheden for at være sammen med lige præcis den kvinde du har lyst til. Smør lidt glidecreme på din penis og på sexlegetøjet og begynd at støde med legetøjet. I visse tilfælde vil det overgå virkelighedens verden. Især, hvis du spørger vores mandlige produkttester Alexander. Onanioplevelsen vil være tyve etager længere oppe end hvis du tilsvarende bare brugte klør fem, og det bør du altså ikke snyde dig selv for at prøve.

Det lidt dyrere segment af sexlegetøj til mænd

Nu har vi vist dig et billigt produkt som er en replika af den kvindelige vagina. Jeg vil derfor gerne indføre dig i et lidt dyrere produkt til mænd. Jeg tænker specifikt på det sexlegetøj til mænd som vi kalder for Spider. Det kan det samme som Suction Male-produktet. Det kan bare lidt mere end det. Det har en indre tekstur der assimilerer den kvindelige vagina. Det vil sige, at sexlegetøjet gengiver den den eksakt samme fornemmelse du får, når du penetrerer en kvinde eller din partner. Det indre sleeve som det også kaldes, er nubret og giver dig en ekstremt pirrende og sanselig onanioplevelse. Spideren kan bruges i badet og vælger du at bruge den i badet (det gør jeg selv), så bør du overveje silikonebaseret glidecreme for det opløses ikke af vand, og holder dig glidende så længe du vil det. Suction Male-produktet sendte dig op tyvende sal. Forbered dig på at Spideren sender dig på femogtyvende sal. Det bør du altså heller ikke snyde dig selv for.

High-end sexlegetøj til mænd

Den elektriske bollemaskine, suttemaskinen eller det automatiske handjob er topklasseprodukter indenfor sexlegetøj mænd. Tag det elektriske handjob til mænd som vi kalder for handjob cup. Det er igen fremstillet i TPR-plast, indeholder et nubret sleeve og endda stålkugler. Det er ikke alt. Klargør produktet ved at oplade det helt. Smør vandbaseret glidecreme på din penis og på handjobbet. Når du har indført din penis er det bare at trykke på start og så udfører sexlegetøjet et automatisk handjob for dig. Det er pirrende. Det er vildt og det sender dig op på 30 etage. Det kan overhovedet IKKE sammenlignes med klør fem. Så er du klar over det. Og du bør prøve det. Hvis du nu er vild med blowjob og ikke lige har en partner eller kæreste, vil du blive vild med autobloweren eller suttemaskinen som sexlegetøjet også bliver kaldt. Det er samme procedure; påfør lidt vandbaseret glidecreme på penis og på suttemaskinen og indfør penis i den. Klik på start og du vil nu modtage et himmelsk blowjob. Det er igen noget du slet ikke kan opleve med den velkendte klør fem. Og prisen er det hele værd. Kast et blik på alle vores handjobs til mænd eller bollemaskiner lige her. Er du det mindste i tvivl så ring til os eller send os en mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe med at træffe det rigtige valg.

Køb dig dog en bolledukke mand

Lolitadukken er for længe siden afgået ved døden hvis du spørger mig. Jeg plejer at tænke på lolitadukken som en badebold med hul i. Du vil da ikke have sex med en badebold, vel? Udviklingen af netop bolledukker til mænd er kommet langt. I stil med handjobbet og blowjobbet for den sags skyld, er nutidens bolledukker meget tæt på at være som i virkeligheden. Hvis du for første gang overvejer at købe din første bolledukke er det en god idé at investere i Emile bolledukken. Hun er ikke så stor og består mest bare af numse og bullet vibrator. Hun giver dig en god forsmag på, hvad du kan forvente af de langt dyrere bolledukker til mænd. Se hele vores udvalg af bolledukker til mænd her.

Hvis det endnu ikke er lykkedes mig at overbevise dig om du er langt bedre tjent med sexdukker, bolledukker og sexlegetøj til mænd generelt og stadig holder fast i klør fem, så kan du få en lidt bedre oplevelse ved at anvende onanicremen fra Swiss Navy som du kan se ved at klikke her.

Få dig de bedste onanioplevelser med MakeLove,

 

Nikolaj Mackowski