Køb dine TENGA onani æg online

Køb dine TENGA onani æg online

Køb dine TENGA onani æg online

Køb dine onani æg online på MakeLove. Vi har et stort udvalg af de lille og ret beskedent udseende onani æg. TENGA er et 100% japansk produkt og på japansk betyder det noget i retning af; Perfekt arrangeret og behageligt at kigge på. Og det er lige hvad det er, perfekt udformet og onani æggene er ekstremt behagelige at anvende. Samtidigt er produktet æstetisk og perfekt til mænd.

TENGA – det perfekte onaniprodukt til mænd

TENGA er det perfekte onaniprodukt til mænd. Det kan måske lyde mærkeligt, men den nærmeste association som onani ægget giver, er i virkeligheden Kinder ægget. Altså det er selve skallens opbygning, og her hører al sammenligning så selvfølgelig også op. Når man får ægget i hånden, kan man allerede her mærke, at der er tale om et kvalitetsprodukt. Det føles massivt og stærkt.

Onani ægget er fra start af tænkt som engangsprodukt. Det skal dog ikke afholde dig fra at købe et onani æg, fordi selve ægget kan faktisk anvendes over flere omgange. Det eneste det kræver er, at du fx anvender et kondom sammen med onani ægget. Ja, jeg indrømmer, at det lyder kedeligt at anvende et kondom sammen med onaniproduktet. Derfor kan du faktisk også som option 2, anvende ægget og herefter rense det nænsomt med et sexlegetøjsrengøringsprodukt som Cobeco Sexlegetøj Rengøring. Gør du det efter hvert brug, kan onani ægget faktisk anvendes igen og igen.

Sådan anvendes TENGA onani æggene

Når du sidder med dit onani æg i hånden, trækker du bare i siden på ægget. Der sidder en lille papirstrimmel som skal trækkes. Nu kan du åbne ægget og tage blommen ud. Inde midt i blommen ligger der allerede en lille tube med glidecreme som er helt unik for lige præcis det æg du har valgt at købe. Klem glidecremen ud i æggets indre og husk at komme rigeligt med glidecreme på selv indgangshullet. Det letter indføringen af penis og giver dig en endnu mere sanselig oplevelse. Nu sætter du ægget ned over din penis og begynder at støde frem og tilbage. Selve sleevet kan strække sig helt op til 30 cm, så uanset hvor stor din penis er, passer hvert enkelt æg også til dig med en ekstra stor penis. Således også for dig, der har en gennemsnitlig størrelse penis.

TENGA – den officielle præsentation fra TENGA selv

TENGA har været så søde at lave en lille – og ret nuttet – promovering af onani æggene. Videoen siger alt, og hvis du nu sidder med nogle spørgsmål så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. God fornøjelse med TENGA onaniprodukterne til mænd.

Se alle vores TENGA produkter lige her.

tenga