Køb sex dukker online på MakeLove

Køb sex dukker online på MakeLove

Køb sex dukker online på MakeLove

Køb sex dukker online på MakeLove og hos os kan du altid finde sexdukker til rigtig gode priser uanset om du vil have en hel sexdukke eller hvis du er interesseret i torsoer. Uanset, hvilken sexdukke du vælger, er du sikret at sexdukken kommer i den allerbedste kvalitet – hver gang! MakeLove importerer selv sexdukker fra primært Fjernøsten og det gør, at sexdukkerne er ekstremt billige og som med så meget andet, falder sexdukkerne ind under kategorien billigt sexlegetøj.

Hvad kan jeg bruge sex dukker til?

Hvis du har overvejet at købe en sexdukke, har du sikkert også stillet dig selv ovenstående spørgsmål og det er faktisk et rigtig godt spørgsmål. For sexdukker kan i virkeligheden bruges (og anvendes til stadighed) til mange forskellige situationer i vores sexliv. Der er faktisk en del af vores kunder, der køber sexdukker udelukkende og helt alene til fræk sololeg. Det er faktisk den primære funktion i langt de fleste tilfælde. Og langt de fleste, der vælger at investere i en solid sexdukke er mænd som køber enten en numse-sexdukke, en torso eller en hel dukke. Dog uden hoved. Der er dog en stigende tendens til, at mange par vælger at købe en mandlig sexdukke med penis. Grunden er helt klar: Mange par drømmer en mand nummer 2. Men mange par er dog ikke helt sikre på, at om man virkelig ønsker en mand nummer 2 med alle de spekulationer det nu kan føre med sig. Det være sig jalousi eller tanker omkring, om mand nummer 2 nu er bedre end en selv. Slip for bekymringerne og invester i mandlig sexdukke og nyd sikker gang bang.

Køb sex dukker online på MakeLove – numsen

Numsen eller hofte og numse er et af de allermest populære sexdukker til mænd på MakeLove. Numse-sexdukken kommer i mange forskellige prislejer fra f.eks. kr. 339,00 og til kr. 600,00. Den er egentligt en mastubator men fordi den har form som numser og hofter, falder den ind under kategorien sexdukker. Der er rigtig mange mænd – inklusive jeg selv – der finder stor glæde og nytte af numse-sexdukkerne. De er altså alle sammen meget realistiske og føles helt på samme måde som kæresten gør. Måske endda lidt vildere. Ja, det er kontroversielt at sige, men ikke desto mindre er det altså sandheden bagved numse-sexdukkerne, hvis du spørger mig.

Køb sex dukker online på MakeLove – torsoen

Sexdukken som i sin helhed er en torso, altså en kvindekrop (kan også være en ladyboy). Den mest populære af af dem alle kan du i dette afsnit. Sexdukke er ekstremt realistisk udført med super bløde og stadigvæk faste bryster. De minder mest af alt om et par velsiddende silikonebryster som fornyeligt er lavet på privathospitalet. Med andre ord: Virkelig dejlige at røre ved og tæt på virkeligheden og i mange tilfælde vil jeg igen påpege, at brysterne på torsoen overgår virkelighedens verden. Det er upopulært sige, men det er ærligt i det mindste. Torsoens vagina er også ekstremt veludført og det samme gælder for kønslæberne. Det er så veludført, at man simpelthen bare bliver nød til at lege mere med dukken.

Køb sexdukker online på MakeLove – helkroppen

Den sidste type af sexdukker som vi kommer ind på her, er sexdukken som er en hel krop. Når jeg siger helkrop så er det en som en hel krop, bare uden hoved. Sexdukken ligger ned på alle 4 og presser med sine albuer brysterne frem og stritter med numsen. Sådan som i: “Jeg er virkelig klar nu og vil gerne have du tager mig”. Den er faktisk også ret populær på MakeLove. Den er fremstillet i en plastik polymer som kaldes for TPR-plast og er en sammensætning af flere forskellige plastarter. Det er så det rent tekniske i sexdukken. Den egner sig selv selvfølgelig bedst til doggy style-sex og den er ikke så behændig at flytte rundt på, da den er ret tung. Leder du efter den perfekte doggy style-partner, er sexdukken bestemt noget for dig. Den er desuden – så vidt jeg ved – en af de allerbilligste på hele sexmarkedet i Danmark.

Hvornår kan jeg købe en “rigtig” sex dukke på MakeLove?

Det er et godt spørgsmål og det er også et spørgsmål jeg stiller mig selv ret tit og ofte. Vi er løbende i dialog med forskellige producenter af life-like sexdukker og ser, hvor langt de hver især er kommet med deres udvikling. Imidlertid ser vi endnu ikke nogle life-like sexdukker som vi synes er så fede, at vi vil købe dem hjem. De er på et alt for tidligt stadie endnu, og derfor finder jeg det på vegne af MakeLove ikke aktuelt lige pt. Et andet parameter er også prisen på de life-like sexdukker, der allerede findes. Jeg kan godt afsløre det: Prisen er tårnhøj! – også selvom MakeLove er din garant for billigt sexlegetøj. Så indtil videre har vi ingen rigtige planer om at tage life-like sex dukker hjem til dig. Der kommer formentligt til at gå en rum tid inden sex dukkerne er så sofistikerede, lækre og billige nok til, at vi vil gøre det. Indtil da, må du altså købe de sex dukker vi allerede har og resten må du fantasere dig til.

Læs eventuelt artikel i Huffington Post om sexdukker skabt af Sergi Santos.

SEXDUKKER