Oftest stillede spørgsmål

En del spørgsmål går igen, og det er der ikke noget odiøst i. Nedenfor har vi samlet en FAQ (oftest stillede spørgsmål) som du kan læse om her. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her på siden, er du velkommen til at ringe til os, eller anvende kontaktformularen under kontakt os.

Levering med PostNord

MakeLove leverer udelukkende via PostNord. Når du bestiller din vare, skal du være opmærksom på, at der fra tiden, hvor du bestiller, til der, hvor pakken afsendes, kan gå 3-5 hverdage. Dette skyldes at MakeLove er en lille forretning på nettet og Nikolaj Mackowski har et fuldtidsarbejde ved siden af 45+-timer pr. uge. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive ved yderligere leveringsspørgsmål.

Overførsel indland

Hvis du har valgt direkte overførsel som betalingsmiddel, og anvender en dansk netbank, så skal du bruge følgende:

Reg.nr.: 8117
Kontonummer: 000 40 61 335

Husk at angive ordrenummer på din overførsel.

Overførsel fra udland

Hvis du har valgt at betale med direkte bankoverførsel og skal overføre fra udlandet, så skal du anvende IBAN og SWIFT:

IBAN:   DK3081170004061335
SWIFT: NYKBDKKK

Husk, at angive ordrenummer på din overførsel.

Hvordan virker ønskelisten?

For at ønskelisten skal kunne fungere, skal du oprette en konto. Klik på LOG IND i øverste højre hjørne. Udfyld E-mailadresse og vælg et kodeord. Indtast alle relevante oplysninger.

Er MakeLoves produkter sikre at anvende?

Ja, alle vores varer er sikre at anvende. Varerne er fremstillet i sikre materialer alt efter anvendelsesområde- og måde. Vi bestræber os desuden på at give dig de mest relevante indholdsinformationer under “Yderligere Information” på produktsiderne. Kontakt os, hvis du mangler information.

Kan jeg købe udsolgte produkter?

Ja, du kan sagtens købe udsolgte produkter på MakeLove. Vi får varerne hjem så hurtigt som muligt, og desuden trækker vi ingen penge på dit kreditkort førend vi rent faktisk afsender afsender varen. Dog skal du være opmærksom på, at leverancetider kan variere afhængigt af producentlandet.

Jeg kan ikke finde et produkt?

Hvis du søger et produkt som du ikke kan finde hos os, vil vi meget gerne have du kontakter os. For vi kan som regel få et hvilket som helst produkt hjem, og vi køber gerne produkter hjem som du ikke finder på vores shop.

Hvad koster fragten?

Fragt til nærmeste pakkeboks koster DKK 29,00, og køber du for mere end DKK 300,00 eller mere er fragten til nærmeste pakkeboks gratis. Med omdeling koster fragten altid DKK 49,00 uanset størrelse og vægt på pakken.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder MakeLove?

Hos MakeLove kan du betale med kreditkort, PayPal, Mobilepay, ViaBill eller manuelt via bankoverførsel. På dit kontoudtog vil der stå Global Shipping ApS.

Leverer MakeLove til udlandet?

Ja, vi leverer til hele EU og resten af verden. Hvis du har bopæl udenfor EU, skal du ikke betale dansk moms, og vi fratrækker momsen ved betaling. Er du derimod privatperson og bosat i andet EU-land end Danmark, betaler du dansk moms på 25 %.

Er det sikkert at betale på MakeLove?

Ja, det er helt sikkert at foretage betalinger på MakeLove. Vi anvender SSL-teknologi, hvilket betyder, at dine kortoplysninger sendes krypteret. Der er pt. ingen kendte metoder for tredjepart, der gør, at denne kan aflure dine kortoplysninger.

Kan jeg komme forbi jeres kontor?

Ja, du er velkommen til at komme forbi og hente dine varer, få en kop kaffe, stille spørgsmål eller bare hilse på. Det er en klar fordel, hvis du ringer til os inden. Så kan vi i hvert fald garantere at vi er på kontoret eller lageret.