MakeLove sexshop søger nye plus size modeller

MakeLove sexshop søger nye plus size modeller

MakeLove sexshop søger nye plus size modeller

Hos MakeLove er vi af den opfattelse, at vores leverandører af sexet lingeri i plus size størrelser ikke viser et helt sandfærdigt billede af skønne plus size-kvinder. Vi hører alt for ofte, at modellerne er alt for tynde og vores kunder ikke kan relatere til billederne. Derfor leder vi nu efter dig, der er en superskøn kvinde i plus size-størrelse og som gerne vil være model på MakeLove sexhop.

Plus size skal være plus size

Når jeg køber sexet lingeri hjem til skønne kvinder i plus size-størrelser, kan jeg ikke undlade at lade mig irritere over, at langt, langt de fleste modeller på billederne som vi får af vores leverandører, slet ikke med rette kan siges at være i kategorien for plus size. Så når jeg sidder og lægger billeder op på vores plus size-kategori og skal lave beskrivelser af lingeriet, føler jeg, at det er lidt malplaceret med modellerne. For langt de fleste er slet ikke plus size-modeller. Modellerne ligger allerhøjest helt til venstre i intervallet for overvægtige i BMI-indekset, og det er altså slet ikke godt nok. Jeg synes vi skal have nogle virkelige kvinder, med virkelige former som repræsenterer MakeLoves lingeriafdeling i plus size. Derfor inviterer vi nu dig til at blive plus size-model på MakeLove.

Sådan bliver du plus size-model på MakeLove

Det er faktisk ret enkelt at blive en af vores nye plus size-modeller på MakeLove. Alt du skal gøre er at sende et ansigtsbillede til info@makelove.dk og skrive ganske kort om, hvorfor du gerne vil være plus size-model. Når du har gjort det, kigger vores fotograf Henrik Mee Løvgret på dit billede og kontakter dig for nærmere aftale. Skematisk fungerer det sådan her:

  1. Du sender et ansigtsbillede til info@makelove.dk
  2. Henrik kigger på dit billede og kontakter dig for nærmere info/aftale
  3. Du vælger plus size-lingeri som du gerne vil fotograferes i, i vores shop
  4. Du må også gerne vælge 3 designs hos vores leverandører
  5. Du får lov til at tage plus size-lingeriet med hjem efter fotosession

MakeLove sexshop søger nye plus size modeller

Vi glæder os til at modtage din mail samt at hilse på dig og få taget nogle professionelle billeder sammen, som kommer op på shoppen. Det eneste krav som vi sådan rigtigt har, er, at du vitterligt er en skøn plus size-kvinde, og at du ikke er bange for at vise dig professionelt frem på vores shop. Sammen kan vi vise, hvordan rigtige plus size-kvinder ser ud, og bør se ud.

Nikolaj Mackowski