Pocket pussy cream

Pocket pussy cream

Pocket pussy cream

Pocket pussy cream fra Vulcan Ripe er et fantastisk alternativ til Fleshlight produkterne som du iøvrigt finder i et stort udvalg her på MakeLove. Jeg har selv testet denne fra Vulcan Ripe og jeg må sige, at jeg stor fan af denne pocket pussy. Den er stram, men stadigvæk blød og så har den lækre indre nubrer og hvælvinger som efterligner den kvindelige vagina. Jeg er sikker på du kommer til at elske den selv. Hvis du da eller elsker små missekatte som strammer perfekt om din penis.

Det lyder måske skørt, men jeg får ikke gratis produkter fra MakeLove, selvom jeg selv tester dem. Jeg køber dem på shoppen.

Pocket Pussy Cream

Indpakningen er en beklædt Fleshlight type. Og den åbnes let ved at tage toppen af som er lavet af plastik. Det er lige så let som at åbne en ny pakke spillekort.

Pocket pussy cream sleeve

Pocket pussy cream – hvorfor den er så lækker

Røde skamlæber

Skamlæberne er røde og lækre. De føles dejlige at røre ved. Du får helt vildt lyst til at støde med produktet af den simple årsag, at den er så lækker. Den er samtidigt ret stram også selv du ikke har verdens største penis. Faktisk kan en penis med en diameter større end 6 cm være et problem, hvis missekatten skal forblive i beholderen mens du støder med den.

Pocket pussy creame skamlæber

Pocket pussy cream – onani

Jeg har en del forskellige pocket pussy derhjemme. Den pocket pussy cream er mit favorit alternativ til Fleshlight produkterne. Jeg starter altid med at have en Pjur Aqua vandbaseret glidecreme lige ved hånden. Og ja, selvfølgelig ser jeg min favorit-tube på min computer samtidigt med. Det regner jeg også med du gør, for vi er mænd, og vi vil gerne have det hele serveret foran øjnene, ikke? Jeg lader altid sleevet sidde i kassen. Når jeg presser min penis ned i den, opstår der et ret stort modtryk. Det er så man kan høre, at luften fiser ud gennem de to bundhuller. Hver gang du støder med pocket pussy creame.

Pocket pussy cream & Pjur Aqua

Det er faktisk et must, at du anvender glidecreme sammen med Pocket pussy cream fra Vulcan Ripe. Jeg anvender altid glidecreme fra Pjur. Det gør jeg fordi selv glidecremen er vandbaseret, holder den ekstremt længe og giver dig en glidende fornemmelse i lang tid.

Der findes andre billigere alternativer, men dette er min absolut favorit glidecreme.

Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme

Pocket pussy cream og rengøring efter brug

Ah, jeg indrømmer det gerne; jeg holder ikke i særlig lang tid, og det gør jeg ikke fordi følelsen er så ekstrem virkelighedstro. Og endda føles det bedre end den virkelige verden. Altså, hvis vi kigger isoleret på selv fornemmelsen, når du støder med den.

Når du er færdig med din pocket pussy tur så tager du bare forsigtigt sleevet ud af holderen. Vender det på vrangen og skyller det under den varme hane. Dup det lidt med et håndklæde i bomuld. Jeg plejer så at sprøjte LELO Rengøring Af Sexlegetøj på sleevet bagefter. Lader det sidde i 1 minut, hvorefter jeg skyller det igen under den varme hane. Dupper lidt med et håndklæde af bomuld. Derefter skyller jeg beholderen under den varme hane, tørrer den af og sætter sleeve tilbage i holderen.

Herefter er det bare op i toiletskabet og stå sammen med deodoranter, tandpasta og hvad man nu har.

Se alle pocket pussy her.

KØB NU