PROSTATA MASSAGE SÅDAN

Prostata massage sådan

Prostata Massage sådan gør du

Start med at lægge dig ned på gulvet eller i sengen. Du kan eventuelt rulle et håndklæde sammen og bruge det under lænden. Det er nemlig vigtigt, at du ligger afslappet og en behagelig stilling. Tag prostata massage sådan ud af pakken. Sørg for den er opladet og kom herefter en rigelig mængde af vandbaseret glidecreme på spidsen og hele roden på prostata massage apparatet. Før spidsen af massage apparatet ned mod din anus. Nu er det vigtigt, at du fokuserer på at slappe helt af i dine muskler omkring anus. For at slappe helt af kan du med fordel lege lidt med din penis og eventuel se din favorit tube på nettet imens. Når du er helt afslappet, fører du spidsen af massage apparatet lige indenfor i anus.

Prostata Massage Sådan Upside Down

Det er virkelig vigtigt at du er helt afslappet første gang du skal eksperimentere med anal stimulation som mand. Når jeg skriver, at du med fordel kan anvende en vandbaseret glidecreme er der også et andet alternativ. Det kalder vi for Pjur Back Door Analsex Første Gang. Fordelen ved dette produkt er, at det indeholder olier og ingredienser, der er designet til at få dig til at slappe af. Det gør oplevelsen af prostata massage sådan meget bedre og mere smidig.

Prostata Massage Glidecreme

Som sagt er det vigtigt med en god glidecreme og normalt er vandbaseret et godt produkt til alle typer af anal stimulation. Pjur Back Door er dog særligt velegnet til at anvende ved analsex og især hvis du er nybegynder.

Det er derfor en god idé at investere i Pjur Back Door eller også kan du med fordel anvende Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme. Denne er specielt god fordi den holder dig glidende i ekstra lang tid af gangen.

Vær dog opmærksom på, at silikonebaseret glidecreme ikke optages i slimhinderne og derfor varer endnu længere. Husk at sexlegetøjs rengøring er et must i denne sammenhæng. Det får din prostata stimulator til at holde i endnu længere tid.

Pjur Back Door Prostata Massage Sådan Glidecreme

Prostata massage sådan rammer du plet

Når du har ført spidsen ind i anus så skal du yderligere føre den 3-4 cm ind i anus. Det svarer til den første spids på netop Nalone Dargon prostata massage stimulatoren. Herefter holder du tænd/sluk-knappen inde i cirka 3 sekunder. Nu begynder stimulatoren af vibrere ved sin standard vibration. Når du rammer dit prostata punkt er du slet ikke i tvivl. Det kilder ekstremt lækkert og føles som en kilden, der “gerne vil ud af maven”.

Nu kan du eventuelt slippe prostata massage stimulatoren og nyde håndfri stimulation mens du eksperimenterer med de 7 forskellige vibrationsmuligheder.

Prostata Massage Sådan Upright

Prostata massage og kvinders sprøjteorgasmer

Enhver mand har hørt om kvinders sprøjteorgasmer og i virkeligheden handler prostata massage sådan om den mandlige version af den kvindelige sprøjteorgasme. Det faktisk sådan, at du som mand kan opnå at få orgasme og komme uden egentlig berøring af penis samtidigt.

Forestil dig så, at du samtidigt stimulerer din penis direkte. Så er der pludselig omkring 24.000 nerveender i spil. Det giver anledning til nogle ret voldsomme og ekstremt lækre orgasmer. Det skal du ikke snyde dig selv for at prøve.

Minivibrator.dk kan du læse om en anden test af et ligeså fantastisk prostata massage sådan produkt fra Nalone.

KØB NALONE DARGON HER