Rengør dit sexlegetøj

Rengør Dit Sexlegetøj

Rengør dit sexlegetøj

Som tidligere nævnt i vores guide den virkelige guide omkring analsex, kommer vores lægefaglige skribent ind på vigtigheden af, at dit sexlegetøj bliver holdt rent. Og det er vigtigt at holde dit sexlegetøj rent, ikke mindst hvis sexlegetøjet deles med ukendte partnere. Dels er det vigtigt for holdbarheden af dit sexlegetøj at rengøre det. Her kommer vi ind på de aspekter og produkter, der findes ved en god rengøring med sexlegetøjsrengøring.

Rengør dit sexlegetøj

Det er altid vigtigt at du rengør dit sexlegetøj inden du bruger det og lige efter du har brugt det. Hvis du anvender en god sexlegetøj rengøring sikrer du nemlig, at alle bakterier elimineres og en eventuel bakteriekultur får således ikke mulighed for at vokse frem. Det andet aspekt i at anvende en god sexlegetøj rengøring er, at jo bedre du er til at holde dit sexlegetøj rent, des længere tid vil dit sexlegetøj beholde sin glatte og behagelige overflade.

Den allerbedste sexlegetøj rengøring vi kender til, er sexlegetøj rengøring fra LELO. Den indeholder ikke kemi som visse andre sexlegetøj rengører gør. Det betyder ikke, at du ikke kan anvende FLESHWASH, for det er godt produkt. Men fordi det indeholder kemikalier, skal rengøringen af dit sexlegetøj være endnu mere omhyggelig end med sexlegetøj rengøring fra LELO.

Sexlegetøj rengøring fra LELO er hyperallergivenligt og er udviklet til at passe til din krops naturlige funktioner og det er det gennem tilførsel af forskellige zinksalte som er naturlige for kroppen. Derfor anbefaler vi sexlegetøj rengøring fra LELO som et af de absolut allerbedste og meste gennemtestede produkter på markedet.

LELO sexlegetøj rengøring – sådan anvendes det

Når du er færdig med at anvende dit sexlegetøj så skyl det af med lunkent eller varmt vand. Ikke varmere end at du selv kan tåle temperaturen. Ryst overskydende vand af sexlegetøj og sprøjt et fint og tynd lag på hele sexlegetøjet. Både den del, der indsættes og også den del hvor du holder på sexlegetøjet. Lad det sidde i nogle minutter og skyl det herefter rent med vand.

Nu kan du vælge at duppe dit sexlegetøj med en fnugfri klud, eller endnu bedre: lad det lufttørre. Hvis du lader det lufttørre minimeres risikoen for, at der opstår såkaldte gruber i dit sexlegetøj. Gruber er det samme som ujævnheder i overfladen på dit sexlegetøj. Altså, dit sexlegetøj kan blive porøst og ubehageligt uden den fornødne rengøring. Det er altid en god ide at opbevare dit sexlegetøj ved stuetemperatur og ikke lade det blive udsat for direkte sollys. Direkte sollys kan skade silikonen og være med til at gøre det porøst i overfladen samt gøre det mindre fleksibelt.

Opbevar altid dit sexlegetøj i den originale kasse eller i dets dertil indrettede hylster.

Læs eventuelt denne artikel om sexlegetøj.