Sådan opnår du en større penis

Sådan opnår du en større penis

Sådan opnår du en større penis

Den gennemsnitlige penis er 9,16 cm i længden i slap tilstand og omkredsen er 9,31 cm. Forskere har undersøgt 15000 penisser og taget medianen heraf. Der er hermed en rigtig god chance for, at din penisstørrelse ligger i de nævnte tal. Hvad nu hvis du gerne vil have en større penis? Så skal du læse med her, for vi sælger penisforstørrer bedst kendt som penispumper. Det kan hjælpe dig med en større penis.

Den mulighed du har for at få en større penis er ved at anvende penisringe, anvende penisringe og penispumpe. Snakken om blivende forlængelse, altså med baggrund i en penisforlænger tror vi ikke på. Der er ganske vist et italiensk forskerhold, der siger det virker. Norske forskere siger noget andet.

Her kommer dine muligheder for en større penis.

Penispumpe

Penispumpen fungerer ved at trække blod ud i svulmelegemerne i penis (se f. eks. Blue Power-penispumpen her). Det gør den gennem vakuum. Du smører lidt glidecreme på penis og eventuelt på penispumpens indgangshul. Når penis er indsat i penispumpen begynder du at pumpe på bolden. Nu skabes der vakuum og netop dette vakuum sørger for, at der kommer mere blod ud i penis end normalt. Voila. Din penis er nu markant større end uden penispumpen. Det gælder både i længde og i tykkelse. Penispumpen er ideel at bruge inden sex og den kan selvfølgelig også anvendes inden onani.

Mens du bruger pumpen kan du med fordel støde lidt op og ned med den. På den måde får du også lidt onani med ind i billedet, og det er altid dejligt.

Hvor længe du skal bruge penispumpen handler om din erfaring og smertegrænse. Du kan bruge den så længe du vil, men du skal stoppe hvis det ikke længere er dejligt for dig.

TIPS! Hvis du har problemer med at holde rejsningen så kan du med fordel anvende en penisring sammen med penispumpen. Penispumpen sørger for længde og tykkelse og penisringen sørger for, at rejsningen ikke forsvinder væk igen.

Penisring

En penisring er et sexlegetøj som har det primære formål at sørge for, at blodet ikke får lov til at løbe tilbage fra penis. Penisringen gør din penis midlertidigt større. Den giver en længere og mere fyldig penis. Som en ekstra gevinst sørger penisringen også for, at du opnår en større følsomhed under onani og sex og du kan holde dig i længere tid. Penisringe kan også give dig større følsomhed ved også at sidde fast om kuglerne. Sådan en penisring kan du se her.

Bemærk, at det generelt ikke anbefales at have en penisring omkring roden i mere end ca. 30 minutter. Penisringe kommer i mange forskellige udformninger og materialer. En god tommelfingerregel, når du skal vælge penisring er, at som begynder bør du vælge plastikmateriale som TPR-plast, gummi eller silikone. Det er også fint, at du anvender en penisring til penis og kugler. Penisringe i metal kræver at du kender dig selv godt, og der anbefales det at du er lidt mere øvet. Start med plastmaterialerne.

Penisforlænger

Her er det at vi ikke anbefaler brugen af en penisforlænger. Dels er det ikke tilstrækkelig dokumenteret, at penisforlængeren overhovedet virker på trods af et italiensk forskerhold siger det. Dels tror norske forskere ikke på at man kan få en blivende forlængelse ved at anvende en penisforlænger. Vi vælger ikke at anbefale brugen af en penisforlænger på baggrund af den norske undersøgelse som kan du læse mere om her.

Penisovertræk

Penisovertræk eller penissleeve sættes over penis i erigeret tilstand. Penisovertrækket giver ikke dig en større penis da penisovertrækket er som et hylster, der sættes ned over din penis i stiv tilstand. Det er altså et supplement til din egen penis og glæden ligger helt og holdent hos din partner, idet din penis er pakket ind i hylstret. Det virker altså lidt absurd i vores perspektiv. Da din penis jo ligger indenfor normalen, er der ingen grund til at komme et hylster nedover den. Vi vil gerne sælge dig et penisovertræk ud fra et købmandsmæssigt synspunkt. Der er bare det ved det, at det strider imod vores opfattelse af kærlighed mellem to mennesker. Derfor anbefaler vi ikke brugen af penisovertræk.

Vidste du dette om penisstørrelser (erigeret)?

  • Indien, Thailand og Sydkorea har en gennemsnitlig penisstørrelse på 9,3 – 10,5 cm
  • Norske, mexicanske, italienske, svenske og australske mænd kommer ind på en anden plads med en penisstørrelse større end 14,7 cm
  • Danske mænd har en gennemsnitlig størrelse på 12,9 – 14,7 cm
  • Russiske mænd har en gennemsnitlig størrelse penis på mellem 10,5 og 12 cm
  • Afrikanske mænd har gennemsnitligt en penisstørrelse på mellem 16,1 – 17,9 cm

Se hele udvalget af penispumper til mænd her.

 

Nikolaj Mackowski