Sådan rengør du din bolledukke

Sådan rengør du din bolledukke

Sådan rengør du din bolledukke

Din bolledukke kan holde (næsten) i evigheder, hvis du husker at rengøre den ordentligt. Ideelt set bør du rengøre den både inden og efter brug. Bolledukken er et fantastisk sexlegetøj til onani og et meget personligt legetøj. Læs mere om, hvordan du rengør dit mest personlige sexlegetøj lige her.

Dette skal du ikke gøre ved din bolledukke

Oliebaserede glidecremer – som vi slet ikke lagerfører -, men som sagtens kan være f. eks. vaseline, skal du ikke anvende sammen med din bolledukke. Oliebaserede glidecremer kan opløse silikonen som din bolledukke hovedsageligt er fremstillet af. Silikonen vil med tiden blive nubret og langsomt opløses.

Vandbaseret glidecreme er neutralt overfor silikone, og derfor anbefaler vi at du altid anvender en vandbaseret glidecreme sammen med din bolledukke. Der er ingen grund til at anvende silikonebaseret glidecreme sammen med din bolledukke. Vandbaseret glidecreme er ideelt fordi din bolledukke ikke optager vandbaseret glidecreme i kroppen som mennesker gør. Derfor anvender du udelukkende vandbaseret glidecreme til din bolledukke.

Rengøringen af din bolledukke

Først skyller du vagina og anus med lunket vand. Gerne med tilsat pH-neutral sæbe. Skyl til bolledukken er helt ren. Nu tørrer du så bolledukken over med en fnugfri klud, der er dyppet i lunkent sæbevand fra tidligere. Rejs sexdukken op mens du tørrer den over. Læg bolledukken ned. Nu tager du så enten LELO sexlegetøjsrengøring eller FLESHWASH sexlegetøjsrengøring og sprayer i vagina og anus. Lad hende ligge ned i 25-45 sekunder.

Skyl anus og vagina igen med lunkent sæbevand så du skyller sexlegetøjsrengøringsproduktet ud og væk. Dup efter i vagina og anus med tør fnugfri klud i bomuld. Dup resten af sexdukken tør. Nu skal du lade bolledukken tørre helt op inden du lægger hende væk.

Hvis du ikke rengør din bolledukke ordentligt

Hvis du ikke rengør din bolledukke ordentligt vil der relativt hurtigt vokse bakteriekulturer frem som vil opleves som sorte pletter. Ikke nok med at det er uhygiejnisk, det er med til at nedbryde din sexdukke. Så hold din bolledukke ren; før og efter anvendelse.

 

Nikolaj Mackowski