Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd har gennemgået en rivende udvikling de sidste 10-12 år. Sexlegetøj til mænd, der er af ældre dato kunne – nogle gange – med rette beskyldes for at være lidt klamt. Lidt nusset og tilhørende lidt nussede og brogede mænd i Istedgade-kvarteret. Det er på ingen måde sådan længere. Der er ikke længere tale om klamme produkter og obskure personligheder. Den teknologiske udvikling har gjort sexlegetøj til mænd til en stilren affære med tonsvis af nydelse indbygget.

Nu kunne man jo forledes til at tro, at det kun er single-mænd der anvender sexlegetøj i mangel af en kæreste. Det kan jeg med det samme slå fast: Det passer ikke. Jeg bruger selv sexlegetøj til mænd, og mine favoritter er Fleshlights af alle typer (Og Tenga Onani Æg). Og ja, jeg har selv en kæreste, der er helt afklaret med at mit forskellige sexlegetøj har en fast plads i badeværelset eller i mit sengebord. Den helt klare fordel som jeg oplever ved af bruge sexlegetøj er, at jeg holder længere i sengen, når jeg har sex og kærlighed med min kæreste.

Hvad skal du så vælge som mand, når du skal købe sexlegetøj? Jeg kan godt rigtig godt lide Fleshlight-produkterne og især Pink Lady Stamina Training Unit, der oftest er forkortet STU. Den er helt manuel, hvilket vil sige, at den skal bevæges op og ned omkring penis. Især STU’en er ekstremt nydelsesfuld sammen med en god og vandbaseret glidecreme. Den glidecreme jeg pt. bruger mest, er tyske Just Glide. Den er samtidigt vegansk, ikke at det i min verden betyder så meget, men den er det. Nu kaldes den for en STU, men det er altså ikke tit og ofte at jeg holder mig meget længere end 5-8 minutter af gangen. Så dejligt er det i forhold til at gøre det selv med klør 5.

Handjob Cuppen fra Leten

Der findes de elektriske produkter til mænd og den bedste jeg kender lige pt. er det fuldautomatiske handjob cup fra Leten. Det er helt enkelt fantastisk. Her er ikke noget med at bevæge cuppen op og ned. Når den er helt opladt er det bare at nedsænke den over din penis med rigelige mængder af glidecreme. Tænde for den og læne dig tilbage. Enten ved at lukke øjnene og fokusere på handjobbet eller ved samtidigt at se på din favorittube på nettet. Det er virkelig en fantastisk oplevelse. Og elsker du handjobs er produktet fra Leten bestemt noget for dig. Også selvom du har en kæreste som jeg har.

Walker Prostata Vibrator

Walker Dude Prostata Vibrator er for mænd, der allerede udforsker prostata orgasmer eller gerne vil det. Jeg indrømmer gerne, at den kræver lidt tilvænning og den kræver f.eks. også at du køber f.eks. Swiss Navy Anal Glidecreme eller Pjur Back Door afslapningscreme. Derudover skal du være virkelig afslappet inden du begynder at lege med prostata vibratoren for ellers bliver det ikke skønt, og det skal det jo være, ikke sandt? Når du har fundet ud af prostata orgasmer er fantastiske, kan jeg godt love dig for, at du bliver ved med at komme tilbage til prostataorgasmerne. Det er så vildt, at du kan få udløsning uden en egentlig fysisk berøring af penis.

Jeg hører tit vores mandlige kunder sige, at onaniprodukter til mænd som oftest overgår virkeligheden fordi produkterne er så gennemtænkte og veldesignede. Jeg må tilstå, at det rent faktisk forholder sig sådan. Det eneste sexlegetøj til mænd ikke kan slå, er sex som forlængelse af kærlighed til din partner.

Her kan du læse lidt mere generelt om sexlegetøj.

Nikolaj Mackowski